притисни ентер »

Еве зошто треба темелно да го чистите вашиот тоалет – научниците откриле уште еден извор на зараза од коронавирусот
Еве зошто треба темелно да го чистите вашиот тоалет – научниците откриле уште еден извор на зараза од коронавирусот

Еве зошто треба темелно да го чистите вашиот тоалет – научниците откриле уште еден извор на зараза од коронавирусот

Научниците откриле уште еден неочекуван извор на инфекцијата коронавирус. Сајтот наменет за здравствените работиници, неодамна вовеле тестирање во куќа во која што бил изолиран заразен пациент од коронавирусот, покажало дека ВЦ школката, лавабото и кваката од тоалетот биле тестирани позитивно на вирусот. Тој тест го спровел д-р Шан Веи Ксјанг Онг од

Еве зошто треба темелно да го чистите вашиот тоалет – научниците откриле уште еден извор на зараза од коронавирусот

Еве зошто треба темелно да го чистите вашиот тоалет – научниците откриле уште еден извор на зараза од коронавирусот

ИЗВОР Скопје24 | март 25, 2020 Научниците откриле уште еден неочекуван извор на инфекцијата коронавирус. Сајтот наменет за здравствените работиници, неодамна вовел тестирање во куќа во која што бил изолиран заразен пациент од коронавирусот, а истото покажало дека ВЦ школката, лавабото и кваката од тоалетот биле тестирани позитивно на вирусот. Тој тест