притисни ентер »

Има ли крај на паролите околу корупцијата
Има ли крај на паролите околу корупцијата

Има ли крај на паролите околу корупцијата

Нејасно е зошто Русковска не отвора истрага за 25-те милиони евра исплатени од владата во коруптивна шема на три телевизии од 2010 до 2017 година. Зарем тоа не е масивна злоупотреба на јавни пари Вилма Русковска и обвинителите треба да одговорат на многу прашања за многу случаи Дали македонското општество е со кусо паметење? Дали медиумскиот свет е