притисни ентер »

Нема македонски водител на наградите МАC
Нема македонски водител на наградите МАC

Нема македонски водител на наградите МАC

Ида Престер, Аида Јокановиќ и Ѓуле ван Гог ќе бидат водители на регионалните музички награди МАС – „Мјузик авардс церемони“, кои ќе ги соберат на едно место најголемите ѕвезди од Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Македонија и Црна Гора. Наградите ќе се доделат на 29 јануари во арената „Штарк“ во Белград, а на неколкучасовното шоу ќе настапат многу

Нема македонски водител на наградите МАC

Нема македонски водител на наградите МАC

Ида Престер, Аида Јокановиќ и Ѓуле ван Гог ќе бидат водители на регионалните музички награди МАС – „Мјузик авардс церемони“, кои ќе ги соберат на едно место најголемите ѕвезди од Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Македонија и Црна Гора. Наградите ќе се доделат на 29 јануари во арената „Штарк“ во Белград, а на неколкучасовното шоу ќе настапат многу

Ида Престер, Аида Јокановиќ и Ѓуле ван Гог се водители на МАС

Ида Престер, Аида Јокановиќ и Ѓуле ван Гог се водители на МАС

Пуштени се влезниците за музичкиот настан што на 29 јануари ќе го обедини регионот – „Мјузик авардс церемони“ (МАС), кој ќе се одржи во арената „Штарк“ во Белград. Организаторите ги открија и имињата на водителите на повеќечасовното шоу, на кое ќе настапат најголемите балкански музички ѕвезди: Марија Шерифовиќ, Жељко Јоксимовиќ, Бајага, Ван Гог, Петар

Пуштени влезниците за MAC: Познати и водителите – никогаш поблиску до ѕвездите: Бидете во првите редови на MAC!

Пуштени влезниците за MAC: Познати и водителите – никогаш поблиску до ѕвездите: Бидете во првите редови на MAC!

Не пропуштајте ја можноста да бидете никогаш поблиску до ѕвездите – обезбедете си најдобри места на MAC! Во продажба е пуштен ограничен број влезници за местата од кои своите омилени изведувачи ќе ги видите од огромна близина, а секој детаљ на Music Awards Ceremony спектаклот ќе го доживеете на потполно поинаков начин. Супер Фан пит влезниците по цена

Во продажба влезниците за MAC

Во продажба влезниците за MAC

Не пропуштајте ја можноста да бидете никогаш поблиску до ѕвездите – обезбедете си најдобри места на MAC! Во продажба е пуштен ограничен број влезници за местата од кои своите омилени изведувачи ќе ги видите од огромна близина, а секој детаљ на Music Awards Ceremony спектаклот ќе го доживеете на потполно поинаков начин. Супер Фан пит влезниците по цена

БИЛЕТИТЕ ПУШТЕНИ ВО ПРОДАЖБА: Обезбедете ги најдобрите места на MAC!

БИЛЕТИТЕ ПУШТЕНИ ВО ПРОДАЖБА: Обезбедете ги најдобрите места на MAC!

Не пропуштајте ја можноста да бидете никогаш поблиску до ѕвездите – обезбедете си најдобри места на MAC! Во продажба е пуштен ограничен број влезници за местата од кои своите омилени изведувачи ќе ги видите од огромна близина, а секој детаљ на Music Awards Ceremony спектаклот ќе го доживеете на потполно поинаков начин. Супер Фан пит влезниците по цена