притисни ентер »

Мира Дизел: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ
Мира Дизел: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Мира Дизел: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката од СДСМ Мира Стојчевска, чиј син Виктор Стојчевски од вчера е вработен во ЕЛЕМ, не гледа ништо спорно во тоа тој да работи во државна компанија. Стојчевска за „ Макфакс “ вели дека нејзиниот син уредно се пријавил на оглас, за потоа да ја добие позицијата. „ЕЛЕМ имаше распишано јавен оглас. Мојот син прво аплицирал, па потоа ми го соопшти

Мира Дизел: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Мира Дизел: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката од СДСМ Мира Стојчевска, чиј син Виктор Стојчевски од вчера е вработен во ЕЛЕМ, не гледа ништо спорно во тоа тој да работи во државна компанија. Стојчевска за „ Макфакс “ вели дека нејзиниот син уредно се пријавил на оглас, за потоа да ја добие позицијата. „ЕЛЕМ имаше распишано јавен оглас. Мојот син прво аплицирал, па потоа ми го соопшти

Пратеничката Стојчевска тврди дека не знаела кога нејзиниот син се пријавил за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката Стојчевска тврди дека не знаела кога нејзиниот син се пријавил за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката од СДСМ Мира Стојчевска, чиј син Виктор Стојчевски од вчера е вработен во ЕЛЕМ, во изјава за „ Макфакс “ вели дека нејзиниот син уредно се пријавил на оглас, па дури потоа ја информирал за тоа. – ЕЛЕМ имаше распишано јавен оглас. Мојот син прво аплицирал, па потоа ми го соопшти тоа. Јас сум немала апсолутно никакво влијание во одлуката

Пратеничката Стојчевска: Не знаев дека мојот син аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката Стојчевска: Не знаев дека мојот син аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката од СДСМ Мира Стојчевска, чиј син Виктор Стојчевски од вчера е вработен во ЕЛЕМ, не гледа ништо спорно во тоа тој да работи во државна компанија. Стојчевска за „Макфакс“ вели дека нејзиниот син уредно се пријавил на оглас, за потоа да ја добие позицијата. „ЕЛЕМ имаше распишано јавен оглас. Мојот син прво аплицирал, па потоа ми го соопшти

Пратеничката Стојчевска: Не знаев дека мојот син аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката Стојчевска: Не знаев дека мојот син аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката од СДСМ Мира Стојчевска, чиј син Виктор Стојчевски од вчера е вработен во ЕЛЕМ, не гледа ништо спорно во тоа тој да работи во државна компанија. Стојчевска за „Макфакс“ вели дека нејзиниот син уредно се пријавил на оглас, за потоа да ја добие позицијата. „ЕЛЕМ имаше распишано јавен оглас. Мојот син прво аплицирал, па потоа ми го соопшти

Пратеничката Мира Стојчевска: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката Мира Стојчевска: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката од СДСМ Мира Стојчевска, чиј син Виктор Стојчевски од вчера е вработен во ЕЛЕМ, не гледа ништо спорно во тоа тој да работи во државна компанија. Стојчевска за „ Макфакс “ вели дека нејзиниот син уредно се пријавил на оглас, за потоа да ја добие позицијата. „ЕЛЕМ имаше распишано јавен оглас. Мојот син прво аплицирал, па потоа ми го соопшти

Пратеничката Мира Стојчевска: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката Мира Стојчевска: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката од СДСМ Мира Стојчевска, чиј син Виктор Стојчевски од вчера е вработен во ЕЛЕМ, не гледа ништо спорно во тоа тој да работи во државна компанија. Стојчевска за „Макфакс“ вели дека нејзиниот син уредно се пријавил на оглас, за потоа да ја добие позицијата. „ЕЛЕМ имаше распишано јавен оглас. Мојот син прво аплицирал, па потоа ми го соопшти

Пратеничката Мира Стојчевска: Син ми е дефицитарен кадар, секако ќе беше вработен

Пратеничката Мира Стојчевска: Син ми е дефицитарен кадар, секако ќе беше вработен

32 Споделувања Share Tweet Пратеничката на СДСМ Мира Стојчевска смета дека нема ништо спорно во тоа нејзиниот син да работи во државна компанија. Таа ги демантира обвинувањата од ВМРО-ДПМНЕ изнесени од портпаролот Димче Арсовски, негирајќи дека нејзината функција има било каква улога во вработувањето на нејзиниот син Виктор Стојчевски во ЕЛЕМ. Според

Стојчевска: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Стојчевска: Не знаев дека син ми аплицирал за работа во ЕЛЕМ

Пратеничката на СДСМ Мира Стојчевска чиј син Виктор е вработен во ЕЛЕМ, рече дека не знаела дека тој ќе аплицира. - ЕЛЕМ имаш оглас, мојот син аплицирал но не ми го соопшти тоа. Немав влијание ЕЛЕМ да го вработи син ми. Работеше во приватна фирма, вели Стојчевска за А1.Он. Нашите деца секако ќе бидат вработени некаде според образованието и струката,

Пратеничката Стојчевска: Мојот син е дефицитарен кадар, секако би се вработил

Пратеничката Стојчевска: Мојот син е дефицитарен кадар, секако би се вработил

По потврдата дека синот на пратеничката од владеачкото мнозинство Мира Стојчевска се вработил во АД ЕЛЕМ, пред јавноста истакна дека тој бил дефицитарен кадар и секако би се вработил. „Нашите деца секако ќе бидат вработени некаде, според нивните струки и образование. Имајте предвид дека се дефицитарни градежните инжинери. Колку што знам, тој сега е