притисни ентер »

Се посилни гласините за таен договор Рама-Баша
Се посилни гласините за таен договор Рама-Баша

Се посилни гласините за таен договор Рама-Баша

Неочекувано, по речиси тримесечен бојкот, во работата на албанската Централната изборна комисија (ЦИК) денеска се врати претставникот на опозициската Демократска партија (ПД), Нијази Косоврасти, што дополнително ги подгреа гласините за таен договор меѓу премиерот Еди Рама и лидерот на демократите Љуљзим Баша за излез од кризата во земјата. Како што

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Неочекувано, по речиси тримесечен бојкот, во работата на албанската Централната изборна комисија (ЦИК) денеска се врати претставникот на опозициската Демократска партија (ПД), Нијази Косоврасти, што дополнително ги подгреа гласините за таен договор меѓу премиерот Еди Рама и лидерот на демократите Љуљзим Баша за излез од кризата во земјата. Како што

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Неочекувано, по речиси тримесечен бојкот, во работата на албанската Централната изборна комисија (ЦИК) денеска се врати претставникот на опозициската Демократска партија (ПД), Нијази Косоврасти, што дополнително ги подгреа гласините за таен договор меѓу премиерот Еди Рама и лидерот на демократите Љуљзим Баша за излез од кризата во земјата. Како што

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Неочекувано, по речиси тримесечен бојкот, во работата на албанската Централната изборна комисија (ЦИК) денеска се врати претставникот на опозициската Демократска партија (ПД), Нијази Косоврасти, што дополнително ги подгреа гласините за таен договор меѓу премиерот Еди Рама и лидерот на демократите Љуљзим Баша за излез од кризата во земјата. Како што

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Неочекувано, по речиси тримесечен бојкот, во работата на албанската Централната изборна комисија (ЦИК) денеска се врати претставникот на опозициската Демократска партија (ПД), Нијази Косоврасти, што дополнително ги подгреа гласините за таен договор меѓу премиерот Еди Рама и лидерот на демократите Љуљзим Баша за излез од кризата во земјата. Тирана,

ТАЕН ДОГОВОР МЕЃУ РАМА И БАША: Политички договор меѓу власта и опозицијата на штeтa на земјата!

ТАЕН ДОГОВОР МЕЃУ РАМА И БАША: Политички договор меѓу власта и опозицијата на штeтa на земјата!

Шефицата на новата пратеничка група на опозиционата Демократска партија во албанскиот парламент, Рудија Хајдари на денешната прес конференција изјави дека постои таен договор помеѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозиционите демократи и организатор на пpoтестите кои неколкупати се одржаа во главниот град на Албанија, Тирана, Љуљзим Баша,

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на Албанија, Рудина Хајдари денеска обвини дека постои таен договор меѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозициските демократи Љуљзим Баша. Хајдари и демократскиот пратеник Ралф Ѓони, кои не се откажа од пратеничките мандати, од собраниската говорница побараа

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на Албанија, Рудина Хајдари денеска обвини дека постои таен договор меѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозициските демократи Љуљзим Баша. Хајдари и демократскиот пратеник Ралф Ѓони, кои не се откажа од пратеничките мандати, од собраниската говорница побараа

Рудина Хајдари: Има таен договор меѓу Рама и Баша, кои не мислат на граѓаните

Рудина Хајдари: Има таен договор меѓу Рама и Баша, кои не мислат на граѓаните

Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на Албанија, Рудина Хајдари денеска обвини дека постои таен договор меѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозициските демократи Љуљзим Баша. Хајдари и демократскиот пратеник Ралф Ѓони, кои не се откажа од пратеничките мандати, од собраниската говорница