притисни ентер »

Патентите на Sukeina, елаборација на идејата на пристап
Патентите на Sukeina, елаборација на идејата на пристап

Патентите на Sukeina, елаборација на идејата на пристап

На крајот на ревијата на Sukeina, Coco Rocha – облечена во црно виолетов фустан, налик на оној од El Jaleo сликата на John Singer Sargent, подсети дека таков фустан треба да се најде и на престојниот Met Gala настан. На тој настан потсетуваа и високите бели крагни „à la Karl Lagerfeld„, како еден од доминантните аспектите од есенската колекција на