притисни ентер »

Почина омилената глумица од серијата “Се*сот и градот“ (фото/видео)
Почина омилената глумица од серијата “Се*сот и градот“ (фото/видео)

Почина омилената глумица од серијата “Се*сот и градот“ (фото/видео)

Лин Коен (86), американска театарска, телевизиска и филмска глумица, најпозната по улогата Магде во серијата “Се*сот и градот“, починала во петок, соопштил нејзиниот агент. Лин е родена во Канзас сити 1933 година, а најпознати улоги и биле во филмот на Спилберг “Минхен“, каде што ја играла Голда Меир, потоа Магс во филмот “Игри на гладот“, а се појавувала

Почина омилената глумица од серијата “Се*сот и градот“ (фото/видео)

Почина омилената глумица од серијата “Се*сот и градот“ (фото/видео)

Лин Коен (86), американска театарска, телевизиска и филмска глумица, најпозната по улогата Магде во серијата “Се*сот и градот“, починала во петок, соопштил нејзиниот агент. Лин е родена во Канзас сити 1933 година, а најпознати улоги и биле во филмот на Спилберг “Минхен“, каде што ја играла Голда Меир, потоа Магс во филмот “Игри на гладот“, а се појавувала

БИЛА ОМИЛЕНА – Починала глумица од серијата „Сексот и градот“

БИЛА ОМИЛЕНА – Починала глумица од серијата „Сексот и градот“

Лин Коен (86), американска театарска, телевизиска и филмска актерка најпозната по улогата на Магда во серијалот „Сексот и градот“, починала во петокот, изјавил нејзиниот агент. Во серијалот „Сексот и градот“ имала домаќинка и дадилка која ја обожавале сите. Лин е родена во Канзас Сити во 1933 година, а беше најпозната по улогата во филмот „Минхен“