притисни ентер »

Ќе се разоткрие ли шверцот во следните епизоди од „На граница“?
Ќе се разоткрие ли шверцот во следните епизоди од „На граница“?

Ќе се разоткрие ли шверцот во следните епизоди од „На граница“?

Секоја сабота и недела во 18 часот на Сител телевизија ја следите новата хрватска комедија “На граница”. Во серијата се запознавме со Петра, млада девојка која доаѓа во едно село кај својата баба и сака да го превземе бизнисот со шверц. Но ќе успее ли во тоа Петра или треба уште многу фурни леб да изеде ? Ја привлекуваат и Крешо, кој е дел од шверцерската