притисни ентер »

Доматот не дебелее и го штити вашето здравје!
Доматот не дебелее и го штити вашето здравје!

Доматот не дебелее и го штити вашето здравје!

Оваа намирница е многу лековитa и поради ниската калорична вредност е посакувана кај многу диети за слабеење. Доматот го зајакнува имуниетот и е добар против инфекции. Покрај тоа, се препорачува како идеален природен лек против астма и кардиоваскуларни заболувања. Некои истражувања покажале дека доматот е најделотворен како сок, спречува тромбоза и

Доматот не дебелее и го штити вашето здравје!

Доматот не дебелее и го штити вашето здравје!

Оваа намирница е многу лековитa и поради ниската калорична вредност е посакувана кај многу диети за слабеење. Доматот го зајакнува имуниетот и е добар против инфекции. Покрај тоа, се препорачува како идеален природен лек против астма и кардиоваскуларни заболувања. Некои истражувања покажале дека доматот е најделотворен како сок, спречува тромбоза и

Доматот не дебелее и го штити вашето здравје!

Доматот не дебелее и го штити вашето здравје!

Оваа намирница е многу лековитa и поради ниската калорична вредност е посакувана кај многу диети за слабеење. Доматот го зајакнува имуниетот и е добар против инфекции. Покрај тоа, се препорачува како идеален природен лек против астма и кардиоваскуларни заболувања. Некои истражувања покажале дека доматот е најделотворен како сок, спречува тромбоза и