притисни ентер »

Што првин забележуваат мажите кај жената, а не се задникот и градите?
Што првин забележуваат мажите кај жената, а не се задникот и градите?

Што првин забележуваат мажите кај жената, а не се задникот и градите?

Психологот Кјара Атик разговарала со млади мажи и направила список на она што прв пат тоое забележуваат кај жените. Лицето loading... Навикнати сме на мажите, кои добро го разгледуваат женското тело, а потоа го проучуваат и понатаму, но според ова истражување, каде што мажите анонимно признале што навистина мислат, тоа не е точно. Мажите прво фрлаат

Десет Марфиеви закони за сексот

Десет Марфиеви закони за сексот

Секс – табу или не, најчесто нешто без кое не можеме. Како звучат Марфиевите закони врзани за сексот прочитајте подолу. И, ако не сте знаеле – Сексот е една од деветте причини за реинкарнација. Останатите не се важни! 1. Единствен лек за секс е уште повеќе секс. 2. Сексот е 50% она што сте го добиле и 50% она што луѓето мислат дека сте го добиле. 3

Факти за женскиот оргазам

Факти за женскиот оргазам

Кога сексуалната возбуда ќе го достигне врвот, повеќето мажи и жени доживуваат оргазам. Факт е дека жените поретко доживуваат оргазам, но за сметка на тоа женскиот оргазам трае подолго од машкиот и е поинтензивен. Еуфоричното задоволство наречено женски оргазам отсекогаш било обвиено во мистерија. За да тргнеме барем еден превез од таа мистерија, еве

Ова е најважната работа за секој маж со која секоја жена ќе биде задоволна

Ова е најважната работа за секој маж со која секоја жена ќе биде задоволна

Ова е најважната работа за секој маж со која секоја жена ќе биде задоволна Предиграта е многу важен дел од сексуалниот однос затоа што носи загарантирано достигнување на врвот, но има нешто друго кое исто така е важно. Како што мажите сакаат да постигнуваат оргазам во сексот истото тоа важи и за жените. Многу е важно секој маж да знае и да може да

Ова е најважната работа за секој маж со која секоја жена ќе биде задоволна

Ова е најважната работа за секој маж со која секоја жена ќе биде задоволна

Предиграта е многу важен дел од сексуалниот однос затоа што носи загарантирано достигнување на врвот, но има нешто друго кое исто така е важно. Како што мажите сакаат да постигнуваат оргазам во сексот истото тоа важи и за жените. Многу е важно секој маж да знае и да може да го контролира или пак да го одложува постигнувањето на оргазам доколку на неговата

Не прават само мажите туку и жените прават грешки во сексот

Не прават само мажите туку и жените прават грешки во сексот

Немате доволно самодоверба Мажите го обожаваат женското тело и ако мислите дека неколку килограми повеќе се проблем – се лажите. Најчесто мажите не ги забележуваат сите оние недостатоци кои си ги откривате по вашето тело пред огледалото. Заборавете ги комплексите и покачете си ја самодовербата. Само така ќе изгледате најпривлечно во неговите очи. Неподвижни