притисни ентер »

Еве што се случува ако искорнете седо влакно
Еве што се случува ако искорнете седо влакно

Еве што се случува ако искорнете седо влакно

Првото појавување на седи влакна може да предизвика драматична реакција и инстинктивно корнење на истите. Докторите на тоа гледаат како на најлошото што можете да и’ го направите на вашата коса. Што предизвикува седа коса? Косата станува седа кога пигментните клетки кои создаваат меланин во фоликулот на влакното почнуваат да опаѓаат како што старееме