притисни ентер »

„Каде исчезнуваат чорапите во машина?“ – Прашања на кои никој нема одговор
„Каде исчезнуваат чорапите во машина?“ – Прашања на кои никој нема одговор

„Каде исчезнуваат чорапите во машина?“ – Прашања на кои никој нема одговор

Навидум делуваат како шеги, но ако се обидете да го пронајдете точниот одговор – сфаќате дека ќе се измачите. Во продолжение следат неколку прашања инспирирани од реални ситуации во кои многумина се нашле. Кога ќе ги прочитате, сигурно ќе си помислите дека и вие некогаш би се запрашале истото. Но... Дали некој го знае одговорот? - Зошто белиот конец