притисни ентер »

Mercedes регистрираше нова класа модели – О
Mercedes регистрираше нова класа модели – О

Mercedes регистрираше нова класа модели – О

На почетокот на оваа година претставници на „Mercedes-Benz“ ги регистрирале во патентниот завод на САД трговските имиња „GLS 600“, „GLS 680“ и „S 680“, кои се очекува да бидат употребени од модели на брендот „Mercedes-Maybach“. Само еден месец подоцна, компанијата регистрираше уште една серија нови имиња кои ќе бидат искористени за идните модели. Според