притисни ентер »

Клуб почна да потпишува договори и со навивачи
Клуб почна да потпишува договори и со навивачи

Клуб почна да потпишува договори и со навивачи

Кога на стадионот има малку луѓе мора нешто да се преземе. Данскиот фудбалски клуб Хорсенс користи нови и неконвенционални методи за да ги натера луѓето да доаѓаат на стадионот. Клубот реши да преземе нешто поради слабата посетеност, а од идната сезона очекува бројката од 3.500 луѓе во просек да биде зголемена. Методот е едноставен. Хорсенс потпишува

Клуб почна да потпишува договори и со навивачи

Клуб почна да потпишува договори и со навивачи

Кога на стадионот има малку луѓе мора нешто да се преземе. Данскиот фудбалски клуб Хорсенс користи нови и неконвенционални методи за да ги натера луѓето да доаѓаат на стадионот. Клубот реши да преземе нешто поради слабата посетеност, а од идната сезона очекува бројката од 3.500 луѓе во просек да биде зголемена. Методот е едноставен. Хорсенс потпишува