притисни ентер »

Забавни факти за руската Кока-кола и норвешкото суши
Забавни факти за руската Кока-кола и норвешкото суши

Забавни факти за руската Кока-кола и норвешкото суши

Ви претставуваме 6 неверојатни факти кои (најверојатно) не ги знаевте од светот на храната, алуминиумските фолии, Гугл и историјата. Дали знаевте дека, на пример, сушито со лосос е норвешко? Благодарение на еден Бјорн (а кој друг… се разбира, да бил Грк би се викал Јорго, а да бил битолчанец Менде итн.) и една група упорни Норвежани, денес во цел свет