притисни ентер »

Борисов: Немам врска со прислушувањето на претседателот Радев, а мене ме прислушуваа во тоалет
Борисов: Немам врска со прислушувањето на претседателот Радев, а мене ме прислушуваа во тоалет

Борисов: Немам врска со прислушувањето на претседателот Радев, а мене ме прислушуваа во тоалет

Бугарскиот премиер Бојко Борисов изјави дека нема никква врска со прислушувањето на бугарскиот претседател Румен Радев, но знаел како Радев се чувствува, бидејќи и самиот Борисов, како што рече бил прислушуван и тоа во тоалет. Борисов ги прокоментира обвинувањата од пратеникот н Социјалистичката партија, Антон Кутев, дека со одобрение од Борисов бил

Борисов раскажа како го прислушкувале во тоалет

Борисов раскажа како го прислушкувале во тоалет

Бугарскиот премиер Бојко Борисов изјави дека нема никаква врска со прислушкувањето на претседателот Румен Радев, но дека знае како тој се чувствува, бидејќи и тој самиот бил мета на прислушкување. Тој ги коментираше обвинувањата на пратеникот на Бугарската социјалистичка партија, Антон Кутев, дека со негово одобрение било вршено прислушкување на претседателот