притисни ентер »

Дали кучињата знаат кој е добар, а кој лош? Конечно имаме одговор!

Дали кучињата знаат кој е добар, а кој лош? Конечно имаме одговор!

Повеќето луѓе веруваат во тоа дека кучињата можат да „намирисаат“ каква е една личност. Сигурно барем еднаш сте виделе куче на улица што ѝ лае и ѝ 'ржи на личност што не му направила ништо, а на други воопшто не реагира или пријателски им приоѓа. Можеби сте имале и ситуација во која вашето милениче игнорира некои од вашите пријатели или гости, а од