притисни ентер »

iPhone XR 2 ќе има најиздржлива батерија досега!
iPhone XR 2 ќе има најиздржлива батерија досега!

iPhone XR 2 ќе има најиздржлива батерија досега!

Новата iPhone серија звучи се поинтересно и поинтересно... Кинеската компанија ATL е задолжена за производството на батерии за едне од новите iPhone уреди - iPhone XR 2. Станува збор за истата компанија која ги произведе проблематичните Note 7 батерии. Капацитетот на новите батерии ќе биде 3110 mAh. Ова значи дека следбеникот на iPhone XR ќе има најголема