притисни ентер »

И тоа е можно – требаше да играат на трева, а на крајот играа на тврда подлога
И тоа е можно – требаше да играат на трева, а на крајот играа на тврда подлога

И тоа е можно – требаше да играат на трева, а на крајот играа на тврда подлога

ВТА турнирот во Нотингем е дел од подготовките за неофицијалното првенство во тенис, Вимблдон и традиционално секоја година се игра во втората недела во јуни. Сепак, поради лошите временски услови и силниот дожд првите два дена беа целосна откажани, по што организаторот мораше дел од натпреварите да ги префрли во Универзитетскиот комплекс, каде натпреварите