притисни ентер »

Ќе се сече дрво на булевар „Јане Сандански“
Ќе се сече дрво на булевар „Јане Сандански“

Ќе се сече дрво на булевар „Јане Сандански“

Град Скопје информира дека по барање на околните жители, екипи на ЈП „Паркови и зеленило“ утре (15.03.2019 година, петок), на булевар „Јане Сандански“ број 85, ќе извршат сечење на едно дрво. Дрвото е навалено и претставува опасност по сигурноста и безбедноста на граѓаните и нивниот имот.