притисни ентер »

Недa Арнериќ ќе почива во Алејата на заслужни граѓани во Белград
Недa Арнериќ ќе почива во Алејата на заслужни граѓани во Белград

Недa Арнериќ ќе почива во Алејата на заслужни граѓани во Белград

Градоначалникот на Белград, проф. д-р Зоран Радојичиќ, го даде своето одобрение да се постави урната на познатата српска актерка Неда Арнериќ во Алејата на заслужни граѓани. „Градот Белград ѝ оддава почит на Неда Арнериќ, нашата голема актерка која во својата кариера оствари значајни улоги и на домашната, но и на меѓународната сцена“, рече градоначалникот

Недa Арнериќ ќе почива во Алејата на заслужни граѓани во Белград

Недa Арнериќ ќе почива во Алејата на заслужни граѓани во Белград

Градоначалникот на Белград, проф. д-р Зоран Радојичиќ, го даде своето одобрение да се постави урната на познатата српска актерка Неда Арнериќ во Алејата на заслужни граѓани. „Градот Белград ѝ оддава почит на Неда Арнериќ, нашата голема актерка која во својата кариера оствари значајни улоги и на домашната, но и на меѓународната сцена“, рече градоначалникот

Недa Арнериќ ќе биде погребана во Алејата на заслужни граѓани во Белград

Недa Арнериќ ќе биде погребана во Алејата на заслужни граѓани во Белград

Градоначалникот на Белград, проф. д-р Зоран Радојичиќ, го даде своето одобрение да се постави урната на познатата српска актерка Неда Арнериќ во Алејата на заслужни граѓани. „Градот Белград ѝ оддава почит на Неда Арнериќ, нашата голема актерка која во својата кариера оствари значајни улоги и на домашната, но и на меѓународната сцена“, рече градоначалникот

Недa Арнериќ ќе почива во Алејата на заслужни граѓани во Белград

Недa Арнериќ ќе почива во Алејата на заслужни граѓани во Белград

Градоначалникот на Белград, проф. д-р Зоран Радојичиќ, го даде своето одобрение да се постави урната на познатата српска актерка Неда Арнериќ во Алејата на заслужни граѓани. „Градот Белград ѝ оддава почит на Неда Арнериќ, нашата голема актерка која во својата кариера оствари значајни улоги и на домашната, но и на меѓународната сцена“, рече градоначалникот

Неда Арнериќ во Алејата на заслужните граѓани, комеморацијата е во четврток

Неда Арнериќ во Алејата на заслужните граѓани, комеморацијата е во четврток

Градоначалникот на Белград Зоран Радојичиќ дал согласност урната со посмртните остатоци на познатата актерка Неда Арнериќ да биде положена во Алејата на заслужни граѓани, јави „Танјуг“. Комеморацијата по повод смртта на истакнатата актерка со интернационална кариера ќе биде одржана во четврток, на 16 јануари, во Југословенската кинотека. На комеморацијата

Неда Арнериќ имала последна желба: Глумицата на братот му оставила во аманет една работа...

Неда Арнериќ имала последна желба: Глумицата на братот му оставила во аманет една работа...

Последна желба на Неда Арнериќ (67), која почина во петокот, била да биде погребана тајно, само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Починатата глумица која е пронајдена мр*ва во својот стан во Белград, оставила во аманет да биде кремирана и погребана на Новите гробишта, покрај својата најголема љубов, сопругот Милорад

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат ВО АМАНЕТ МУ ОСТАВИЛА ЕДНА РАБОТА

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат ВО АМАНЕТ МУ ОСТАВИЛА ЕДНА РАБОТА

Неда Арнериќ која почина во петокот, на 67 годишна возраст, имала желба да биде погребана тајно само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Арнериќ која беше пронајдена мртва во петокот во нејзиниот стан во Белград оставила аманет да биде кремирана и положена на новите гробишта покрај нејзината најголема љубов, сопругот Милорад

Неда Арнериќ имала последна желба: Глумицата на братот му оставила во аманет една работа...

Неда Арнериќ имала последна желба: Глумицата на братот му оставила во аманет една работа...

Последна желба на Неда Арнериќ (67), која почина во петокот, била да биде погребана тајно, само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Починатата глумица која е пронајдена мр*ва во својот стан во Белград, оставила во аманет да биде кремирана и погребана на Новите гробишта, покрај својата најголема љубов, сопругот Милорад

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат ВО АМАНЕТ МУ ОСТАВИЛА ЕДНА РАБОТА

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат ВО АМАНЕТ МУ ОСТАВИЛА ЕДНА РАБОТА

Неда Арнериќ која почина во петокот, на 67 годишна возраст, имала желба да биде погребана тајно само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Арнериќ која беше пронајдена мртва во петокот во нејзиниот стан во Белград оставила аманет да биде кремирана и положена на новите гробишта покрај нејзината најголема љубов, сопругот Милорад

СЕМЕЈСТВОТО ЌЕ ЈА ИСПОЧИТУВА: Неда Арнериќ имала последна желба

СЕМЕЈСТВОТО ЌЕ ЈА ИСПОЧИТУВА: Неда Арнериќ имала последна желба

67-годишната Неда Арнериќ, која почина во петокот имала последна желба. Таа била да биде погребана тајно, само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Неда која во петокот беше пронајдена мртва во својот стан оставила во аманет да биде кремирана и положена на Новите гробишта, покрај својата најголема љубов, сопругот Милорад