притисни ентер »

Пет работи што мажите ги прават само кога се вљубени
Пет работи што мажите ги прават само кога се вљубени

Пет работи што мажите ги прават само кога се вљубени

Вистинскиот маж се плаши дека ќе ја загуби жената што ја сака и не се плаши тоа да го признае. Иако понекогаш во некои ситуации мажите ни се чинат бесчувствителни и себични, љубовта е таа магија што ќе ги промени и ќе ги претвори во чувствителни лица. Доколку некогаш сте се прашале како ќе се однесува некој маж што е вљубен и што ќе промени кај себе

Овој тип на мажи најдобро ги задоволуваат жените во креветот

Овој тип на мажи најдобро ги задоволуваат жените во креветот

Во истражувањето на универзитетот Квинсленд учествувале 100 жени кои одговарале на бројни прашања за нивниот дотогашен сексуален живот. Целта на истражувањето била да се открие кои мажи во очите на жените ги поседуваат најдобрите квалитети за љубовници. Научниците исто така сакале да знаат со кој тип на љубовник испитаничките најчесто доживувале оргазам

Кога жените би знаеле за што мажите размислуваат додека водат љубов помалку би се нервирале: Уште еден доказ дека сме два различни света

Кога жените би знаеле за што мажите размислуваат додека водат љубов помалку би се нервирале: Уште еден доказ дека сме два различни света

Многу од истражувањата покажале дека мажите во текот на водењето љубов се тие кои постигнуваат оргазам во 95 отсто од случаите додека пак кај жените тој процент изнесува од 50 до 70 отсто. Истовремено, некои од жените се жалеле дека на мажите важно им е само нивното сексуално задоволство и не се грижат дали жената ќе доживее оргазам. Но, вистината

Кога жените би знаеле за што мажите размилсуваат додека водат љубов помалку би се нервирале: Уште еден доказ дека сме два различни света

Кога жените би знаеле за што мажите размилсуваат додека водат љубов помалку би се нервирале: Уште еден доказ дека сме два различни света

Многу од истражувањата покажале дека мажите во текот на водењето љубов се тие кои постигнуваат оргазам во 95 отсто од случаите додека пак кај жените тој процент изнесува од 50 до 70 отсто. Истовремено, некои од жените се жалеле дека на мажите важно им е само нивното сексуално задоволство и не се грижат дали жената ќе доживее оргазам. Но, вистината

ЖЕНИТЕ ОТКРИВААТ: Повеќе сакаме самозадоволување, отколку с*екс со партнерот

ЖЕНИТЕ ОТКРИВААТ: Повеќе сакаме самозадоволување, отколку с*екс со партнерот

Самозадоволувањето е табу тема за која не се зборува многу, особено не во женскиот свет. Сепак, факт е дека самозадоволувањето е многу популарно меѓу жените, а како доказ за тоа се вибраторите кои се најпродаваните секс играчки ширум светот. За некои жени кои сакале да останат анонимни, вибраторите даваат многу поголемо задоволство од мажите. Еве што

ЖЕНИТЕ ОТКРИВААТ: Повеќе сакаме самозадоволување, отколку с*екс со партнерот

ЖЕНИТЕ ОТКРИВААТ: Повеќе сакаме самозадоволување, отколку с*екс со партнерот

Самозадоволувањето е табу тема за која не се зборува многу, особено не во женскиот свет. Сепак, факт е дека самозадоволувањето е многу популарно меѓу жените, а како доказ за тоа се вибраторите кои се најпродаваните секс играчки ширум светот. За некои жени кои сакале да останат анонимни, вибраторите даваат многу поголемо задоволство од мажите. Еве што

Жените ни открија зошто повеќе сакаат да се самозадоволуваат отколку да имаат секс со партнерот

Жените ни открија зошто повеќе сакаат да се самозадоволуваат отколку да имаат секс со партнерот

Самозадоволувањето е табу тема за која не се зборува многу, особено не во женскиот свет. Сепак, факт е дека самозадоволувањето е многу популарно меѓу жените, а како доказ за тоа се вибраторите кои се најпродаваните секс играчки ширум светот. За некои жени кои сакале да останат анонимни, вибраторите даваат многу поголемо задоволство од мажите. Еве што