притисни ентер »

„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни
„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни

„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта“ на Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус“ е избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство“, поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, во рамките на програмата „Европски денови на културното наследство“. „Денот на Баба

„Денот на Баба Марта“ на Хаемус меѓу десет најдобри европски приказни

„Денот на Баба Марта“ на Хаемус меѓу десет најдобри европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта“ на Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус“ е избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство“, поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, во рамките на програмата „Европски денови на културното наследство“. Проектот „Денот

„Денот на Баба Марта“ меѓу десетте најдобри Европски приказни

„Денот на Баба Марта“ меѓу десетте најдобри Европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта“ на ХАЕМУС е избран меѓу десетте најдобри Европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство“, поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, а во рамките на програмата „Европски денови на културното наследство“, соопшти тимот на ХАЕМУС. „Условите да се биде дел од повикот 'Приказни

„Денот на Баба Марта“ на ХАЕМУС меѓу десет најдобри европски приказни

„Денот на Баба Марта“ на ХАЕМУС меѓу десет најдобри европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта“ на Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус“ е избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство“, поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, во рамките на програмата „Европски денови на културното наследство“. „Денот на Баба

„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни

„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта“ на Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус“ е избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство“, поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, во рамките на програмата „Европски денови на културното наследство“. „Денот на Баба

„Денот на Баба Марта" меѓу десет најдобри европски приказни

„Денот на Баба Марта" меѓу десет најдобри европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта" на Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус" е избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство", поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, во рамките на програмата „Европски денови на културното наследство". „Денот на Баба

„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни

„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта“ на Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус“ е избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство“, поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, во рамките на програмата „Европски денови на културното наследство“. „Денот на Баба

Проектот „Денот на Баба Марта” на ХАЕМУС е избран помеѓу десетте најдобри Европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта” на ХАЕМУС е избран помеѓу десетте најдобри Европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта” на ХАЕМУС е избран помеѓу десетте најдобри Европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство”, поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, а во рамките на програмата „Европски денови на културното наследство”. „Условите да се биде дел од повикот ‘Приказни за европското културно

„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни

„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни

Скопје, 29 јуни 2020 (МИА) – Проектот „Денот на Баба Марта“ на Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус“ е избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство“, поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, во рамките на програмата „Европски денови на културното

„Денот на Баба Марта” меѓу десет најдобри европски приказни

„Денот на Баба Марта” меѓу десет најдобри европски приказни

Проектот „Денот на Баба Марта” на Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус” е избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на повикот „Приказни за европското културно наследство”, поддржан од Европската комисија и Советот на Европа, во рамките на програмата „Европски денови на културното наследство”. „Денот на Баба