притисни ентер »

Прво возење: 2019 Honda CB650R и CBR650R
Прво возење: 2019 Honda CB650R и CBR650R

Прво возење: 2019 Honda CB650R и CBR650R

Кога дојде поканата за присуство на презентацијата на двата мотоцикли на Honda, CB650R и CBR650R, навистина бев заинтересиран да отидам. На хартија, моделот 650 изгледа како еден од најпотценетите модели но навистина сакав самиот да проценам дали тоа е вистина или не. Какви се вашите секојдневни патувања со мотоцикл? За повеќето од нас кои се заинтересирани