притисни ентер »

Елена Ковачевска со софистициран изглед во Њујорк – што облече сопругата на премиерот на приемите кај Емине Ердоган и Џо Бајден
Елена Ковачевска со софистициран изглед во Њујорк – што облече сопругата на премиерот на приемите кај Емине Ердоган и Џо Бајден

Елена Ковачевска со софистициран изглед во Њујорк – што облече сопругата на премиерот на приемите кај Емине Ердоган и Џо Бајден

Њујорк, центарот на светската мода, заедно со Париз, Лондон и Милано, го откри стилот на Елена Ковачевска, сопругата на премиерот Ковачевски за која сите во Македонија се прашуваа како изгледа и како се облекува. За своето прво јавно протоколарно појавување на гала настани од висок профил Ковачевска ја даде својата доверба на познато дизајнерско име

Ковачевски со сопругата на свечен прием кај Бајден

Ковачевски со сопругата на свечен прием кај Бајден

Премиерот Димитар Ковачевски, заедно со сопругата Елена Ковачевска, присуствуваше на свечениот прием за претседателите на држави и влади, организиран од претседателот на Соединетите Американски Држави, Џо Бајден. Приемот во организација на претседателот Бајден, се одржа во рамки на 77-то Генерално собрание на Обединетите нации. Премиерот Димитар Ковачевски,

Ковачевски и сопругата на свечен прием организиран од Бајден

Ковачевски и сопругата на свечен прием организиран од Бајден

фото: Фејсбук Премиерот Димитар Ковачевски, со сопругата Елена Ковачевска, присуствуваше на свечениот прием за претседатели на држави и влади, организиран од претседателот на Соединетите Американски Држави, Џо Бајден, во рамки на 77-то Генерално собрание на Обединетите нации. – Присуството на премиерот Ковачевски на приемот организиран од претседателот

Ковачевски со сопругата на прием кај Бајден

Ковачевски со сопругата на прием кај Бајден

Премиерот Димитар Ковачевски со сопругата Елена, присуствуваше на приемот за претседателите на држави и влади, организиран од претседателот на Соединетите Американски Држави, Џо Бајден. Приемот во организација на претседателот Бајден, се одржа во рамки на 77-то Генерално собрание на Обединетите нации. – Присуството на премиерот Ковачевски на приемот

Ковачевски со сопругата на свечен прием организиран од Бајден

Ковачевски со сопругата на свечен прием организиран од Бајден

Премиерот Димитар Ковачевски, со сопругата Елена Ковачевска, присуствуваше на свечениот прием за претседатели на држави и влади, организиран од претседателот на Соединетите Американски Држави, Џо Бајден, во рамки на 77-то Генерално собрание на Обединетите нации. -Присуството на премиерот Ковачевски на приемот организиран од претседателот Бајден е уште

Премиерот Ковачевски и сопругата на свечен прием кај американскиот претседател Бајден

Премиерот Ковачевски и сопругата на свечен прием кај американскиот претседател Бајден

Премиерот Димитар Ковачевски, заедно со сопругата Елена Ковачевска, присуствуваше на свечениот прием за претседателите на држави и влади, организиран од претседателот на САД, Џо Бајден. Приемот во организација на претседателот Бајден, се одржа во рамки на 77-то Генерално собрание на Обединетите нации. Присуството на премиерот Ковачевски на приемот

Премиерот Ковачевски со сопругата присуствуваше на свечен прием организиран од Бајден

Премиерот Ковачевски со сопругата присуствуваше на свечен прием организиран од Бајден

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со сопругата Елена Ковачевска, присуствуваше на свечениот прием за претседателите на држави и влади, организиран од претседателот на Соединетите Американски Држави, Џо Бајден. Приемот во организација на претседателот Бајден, се одржа во рамки на 77-то Генерално собрание

Ковачевски и сопругата на свечен прием организиран од Бајден

Ковачевски и сопругата на свечен прием организиран од Бајден

Ковачевски и сопругата на свечен прием организиран од Бајден (ФОТО) Премиерот Димитар Ковачевски, со сопругата Елена Ковачевска, присуствуваше на свечениот прием за претседатели на држави и влади, организиран од претседателот на Соединетите Американски Држави, Џо Бајден, во рамки на 77-то Генерално собрание на Обединетите нации. -Присуството на премиерот