притисни ентер »

Дескоска: Не гледам никакво прекршување на законот во изборот на новите антикорупционери
Дескоска: Не гледам никакво прекршување на законот во изборот на новите антикорупционери

Дескоска: Не гледам никакво прекршување на законот во изборот на новите антикорупционери

Јас не гледам никакво прекршување на законот во постапката за избор новите членови на Антикорупциската комисија, изјави денеска министерката за правда Рената Дескоска во врска со реакциите во јавноста за изборот на Нури Бајрами за член на ДКСК, кој е баџанак на претседателот на Собранието, Талат Џафери. Според неа, ако се гледа правнo, роднинските

Дескоска: Не гледам никакво прекршување на законот во изборот на новите антикорупционери

Дескоска: Не гледам никакво прекршување на законот во изборот на новите антикорупционери

Јас не гледам никакво прекршување на законот во постапката за избор новите членови на Антикорупциската комисија, изјави денеска министерката за правда Рената Дескоска во врска со реакциите во јавноста за изборот на Нури Бајрами за член на ДКСК, кој е баџанак на претседателот на Собранието, Талат Џафери. Според неа, ако се гледа правнo, роднинските

Дескоска: Не гледам прекршување на законот во изборот на новите антикорупционери

Дескоска: Не гледам прекршување на законот во изборот на новите антикорупционери

Јас не гледам никакво прекршување на законот во постапката за избор новите членови на Антикорупциската комисија, изјави денеска министерката за правда Рената Дескоска во врска со реакциите во јавноста за изборот на Нури Бајрами за член на ДКСК, кој е баџанак на претседателот на Собранието, Талат Џафери. Според неа, ако се гледа правнo, роднинските

Дескоска не гледа прекршување на Законот во тоа што баџанакот на Џафери е избран за антикорупционер

Дескоска не гледа прекршување на Законот во тоа што баџанакот на Џафери е избран за антикорупционер

Јас не гледам никакво прекршување на законот во постапката за избор новите членови на Антикорупциската комисија, изјави денеска министерката за правда Рената Дескоска во врска со реакциите во јавноста за изборот на Нури Бајрами за член на ДКСК, кој е баџанак на претседателот на Собранието, Талат Џафери. Според неа, ако се гледа правнo, роднинските

Дескоска за баџанакот на Џафери: Не гледам прекршување на законот во изборот на антикорупционерите

Дескоска за баџанакот на Џафери: Не гледам прекршување на законот во изборот на антикорупционерите

Јас не гледам никакво прекршување на законот во постапката за избор новите членови на Антикорупциската комисија, изјави денеска министерката за правда Рената Дескоска во врска со реакциите во јавноста за изборот на Нури Бајрами за член на ДКСК, кој е баџанак на претседателот на Собранието, Талат Џафери. – Да оставиме време на новиот состав на Антикорупциската

Дескоска за новите антикорупционери: Изборот на баџанакот на Џафери е законски

Дескоска за новите антикорупционери: Изборот на баџанакот на Џафери е законски

Министерката за правда Рената Дескоска вели дека нема формално прекршување на законот со изборот на новите членови на антикорупциската комисија, а по реакциите во јавноста за изборот на Нури Бајрами за член на Комисијата, кој е баџанак на претседателот на Собранието Талат Џафери. – Роднинските врски со овој степен не се опфатени. Но и да беше така,

Дескоска: Не гледам никакво прекршување на законот во изборот на новите антикорупционери

Дескоска: Не гледам никакво прекршување на законот во изборот на новите антикорупционери

Јас не гледам никакво прекршување на законот во постапката за избор новите членови на Антикорупциската комисија, изјави денеска министерката за правда Рената Дескоска во врска со реакциите во јавноста за изборот на Нури Бајрами за член на ДКСК, кој е баџанак на претседателот на Собранието, Талат Џафери. Според неа, ако се гледа правнo, роднинските

Дескоска: Изборот на баџанакот на Џафери во Антикорупциска не е спорен

Дескоска: Изборот на баџанакот на Џафери во Антикорупциска не е спорен

Министерката за правда, вели дека нема формално прекршување на законот со изборот за ќлен на антикорупциска на Нури Бајрами, баџанак на Талат Џафери. „Роднинските врски со овој степен не се опфатени. Но и да беше така, нема никакво прекршување на законот“, смета Рената Дескоска, пренесе Нова ТВ. loading...

Дескоска: Нема формално прекршување на законот со изборот на новите членови на Антикорупциската комисија

Дескоска: Нема формално прекршување на законот со изборот на новите членови на Антикорупциската комисија

Нема формално прекршување на законот со изборот на новите членови на Антикорупциската комисија, изјави денеска министерката за правда Рената Дескоска, во врска со реакциите во јавноста за изборот на Нури Бајрами за член на Комисијата, кој е баџанак на претседателот на Собранието Талат Џафери. „Роднинските врски со овој степен не се опфатени. Но и да

Дескоска смета дека баџанак не е роднина

Дескоска смета дека баџанак не е роднина

Министерката за правда Рената Дескоска смета дека нема ништо спорно што баџанакот на претседателот на Собранието Талат Џафери е избран за член на Антикорупциската комисија. Тоа не се ограничувања, тоа е како се мери родбинство а тука не се опфаќа овој степен ако се гледа правно.Нема формално прекршување на законот, постапката беше законита-објаснува