притисни ентер »

Нарачала торта ’еднорог’ за роденденот на ќерка си, ама добила нешто друго! БРУКА!
Нарачала торта ’еднорог’ за роденденот на ќерка си, ама добила нешто друго! БРУКА!

Нарачала торта ’еднорог’ за роденденот на ќерка си, ама добила нешто друго! БРУКА!

Александра Шредер од Мичиген долго го планирала 5. роденден на својата ќерка, но вели дека се се претворило во катастрофа поради слаткарницата од каде ја нарачала тортата во облик на еднорог. Од слаткарницата, покрај тортата, изнајмила и простор за 13 луѓе. За тоа платила повеќе од 350 долари, но вели дека слаткарницата обезбедила само една маса и

Нарачала торта ’еднорог’ за роденденот на ќерка си, ама добила нешто друго! БРУКА!

Нарачала торта ’еднорог’ за роденденот на ќерка си, ама добила нешто друго! БРУКА!

Александра Шредер од Мичиген долго го планирала 5. роденден на својата ќерка, но вели дека се се претворило во катастрофа поради слаткарницата од каде ја нарачала тортата во облик на еднорог. Од слаткарницата, покрај тортата, изнајмила и простор за 13 луѓе. За тоа платила повеќе од 350 долари, но вели дека слаткарницата обезбедила само една маса и

Нарачала торта „еднорог“ за својата ќерка, но она што го добила е срамно

Нарачала торта „еднорог“ за својата ќерка, но она што го добила е срамно

Нарачала торта „еднорог“ за својата ќерка, но она што го добила е срамно (ФОТО) Александра Шредер од Мичиген долго го планирала 5. роденден на својата ќерка, но вели дека се` се претворило во катастрофа поради слаткарницата од каде ја нарачала тортата во облик на еднорог. Од слаткарницата, покрај тортата, изнајмила и простор за 13 луѓе. За тоа платила

На својата петгодишна ќерка ѝ нарачала торта со еднорог, а добила...

На својата петгодишна ќерка ѝ нарачала торта со еднорог, а добила...

Александра Шредер од американскиот град Мичиген долгро го планирала роденденот на нејзината ќерка која славела 5 години, но вели дека сè се претворило во катастрофа поради роденденксата торта која ја добила. Александра од тамошна слаткарница нарачала торта во облик на еднорог и изнајмила простор за 13 деца. Сето тоа го платила околу 350 долари. Од

Нарачала торта во облик на еднорог: Кога ја добила и било срам да ја покаже пред гостите- погледнете зошто

Нарачала торта во облик на еднорог: Кога ја добила и било срам да ја покаже пред гостите- погледнете зошто

Александра Шредер од американскиот град Мичиген долго го планирала петтиот роденден на својата ќерка, но вели дека се се претворило во катастрофа поради слаткарницата Whipped Bakery. Александра од таа слаткарница нарачала торта во облик на еднорог и изнајмила простор за 13 луѓе. Сетоа тоа го платила 350 долари, но вели дека слаткарницата обезбедила

Нарачала торта за својата ќерка во облик на еднорог - кога пристигнала, од срам не сакала ни да ја покаже пред гостите

Нарачала торта за својата ќерка во облик на еднорог - кога пристигнала, од срам не сакала ни да ја покаже пред гостите

Александра Шредер од американскиот град Мичиген долго го планирала петтиот роденден на својата ќерка, но вели дека се се претворило во катастрофа поради слаткарницата Whipped Bakery. Александра од таа слаткарница нарачала торта во болик на еднорог и изнајмила простор за 13 луѓе. Сетоа тоа го платила 350 долари, но вели дека слаткарницата обезбедила

Порачала за ќерка си торта како еднорог, ама рогот е… срамен

Порачала за ќерка си торта како еднорог, ама рогот е… срамен

Извесна Александра Шредер од Мичиген во САД, долго време го планирала петтиот роденден на ќерка и, ама вели дека се се претворило во катастрофа поради слаткарницата „Вајпд бејкери“. Од оваа слаткарница Александра порачала торта во форма на еднорог и изнајмила простор за 13 луѓе. Сето тоа го платила околу 400 долари, ама вели дека слаткарницата обезбедила