притисни ентер »

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн
Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн

Сен Лорaн ја претстави новата кампања, проследена со видео и фотографии за претстојната пролет-лето 2020 колекција, со потпис на Антони Вакарело. За новата линија #YSL31, луксузниот бренд избра познати лица, како што се Зои Кравиц, Фреја Беха Ериксен, Бинкс Валтон, Алија Питерсон, Елис ван Итерсон и Чарли Браун. Колекцијата се состои од долги и прелевачки

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн ВИДЕО

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн ВИДЕО

Сен Лорaн ја претстави новата кампања, проследена со видео и фотографии за претстојната пролет-лето 2020 колекција, со потпис на Антони Вакарело. За новата линија #YSL31, луксузниот бренд избра познати лица, како што се Зои Кравиц, Фреја Беха Ериксен, Бинкс Валтон, Алија Питерсон, Елис ван Итерсон и Чарли Браун. Колекцијата се состои од долги и прелевачки

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорен

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорен

Сен Лорен ја претстави новата кампања, проследена со видео и фотографии за претстојната пролет-лето 2020 колекција, со потпис на Антони Вакарело. За новата линија #YSL31, луксузниот бренд избра познати лица, како што се Зои Кравиц, Фреја Беха Ериксен, Бинкс Валтон, Алија Питерсон, Елис ван Итерсон и Чарли Браун. Колекцијата се состои од долги и прелевачки

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн

– Сен Лорaн ја претстави новата кампања, проследена со видео и фотографии за претстојната пролет-лето 2020 колекција, со потпис на Антони Вакарело. За новата линија #YSL31, луксузниот бренд избра познати лица, како што се Зои Кравиц, Фреја Беха Ериксен, Бинкс Валтон, Алија Питерсон, Елис ван Итерсон и Чарли Браун. Колекцијата се состои од долги и прелевачки

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн

Сен Лорaн ја претстави новата кампања, проследена со видео и фотографии за претстојната пролет-лето 2020 колекција, со потпис на Антони Вакарело. За новата линија #YSL31, луксузниот бренд избра познати лица, како што се Зои Кравиц, Фреја Беха Ериксен, Бинкс Валтон, Алија Питерсон, Елис ван Итерсон и Чарли Браун. Колекцијата се состои од долги и прелевачки

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн

Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн

Сен Лорaн ја претстави новата кампања, проследена со видео и фотографии за претстојната пролет-лето 2020 колекција, со потпис на Антони Вакарело. Лос Анџелес, 1 4 февруари 2020 (МИА) – Сен Лорaн ја претстави новата кампања, проследена со видео и фотографии за претстојната пролет-лето 2020 колекција, со потпис на Антони Вакарело. За новата линија #YSL31,