притисни ентер »

LG можеби подготвува лаптоп со екран што се развлекува
LG можеби подготвува лаптоп со екран што се развлекува

LG можеби подготвува лаптоп со екран што се развлекува

LG е меѓу првите клучни производители кои веќе некое време развиваат екрани што можат да се вовлекуваат. Меѓутоа, компаниите како Oppo и TCL, исто така, си ја пробуваат среќата со извлекувачки екрани за изработка на паметните телефони од следната генерација. Како што известува Root My Galaxy, се чини дека LG има патент за лаптоп со екран кој може да

LG можеби подготвува лаптоп со екран што се развлекува

LG можеби подготвува лаптоп со екран што се развлекува

LG е меѓу првите клучни производители кои веќе некое време развиваат екрани што можат да се вовлекуваат. Меѓутоа, компаниите како Oppo и TCL, исто така, си ја пробуваат среќата со извлекувачки екрани за изработка на паметните телефони од следната генерација. Како што известува Root My Galaxy, се чини дека LG има патент за лаптоп со екран кој може да