притисни ентер »

Јадете што сакате и колку сакате, а слабеете!
Јадете што сакате и колку сакате, а слабеете!

Јадете што сакате и колку сакате, а слабеете!

Австралиските научници веруваат дека се близу до откритие то како би можеле да јадеме сѐ што сакаме, а да не бидеме дебели. Имено, се покажало дека глувците одгледувани без генот RCAN1, не се дебелееле иако јаделе многу мрсна и калорична храна. Со оглед на тоа што и луѓето го имаат тој ген, се надеваат дека истиот иновативен пристап би можел да функционира

Можете ли да замислите да јадете сѐ што сакате без да се дебелеете?

Можете ли да замислите да јадете сѐ што сакате без да се дебелеете?

Австралиските научници веруваат дека се близу до епохално откритие на тоа како би можеле да јадеме сѐ што сакаме, а да не бидеме дебели. Австралиските научници веруваат дека се близу до откритие то како би можеле да јадеме сѐ што сакаме, а да не бидеме дебели. Имено, се покажало дека глувците одгледувани без генот RCAN1, не се дебелееле иако јаделе

Можете ли да замислите да јадете сѐ што сакате без да се дебелеете?

Можете ли да замислите да јадете сѐ што сакате без да се дебелеете?

Австралиските научници веруваат дека се близу до епохално откритие на тоа како би можеле да јадеме сѐ што сакаме, а да не бидеме дебели. Австралиските научници веруваат дека се близу до откритие то како би можеле да јадеме сѐ што сакаме, а да не бидеме дебели. Имено, се покажало дека глувците одгледувани без генот RCAN1, не се дебелееле иако јаделе