притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ, Македонија е далеку од Европа
ВМРО-ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ, Македонија е далеку од Европа

ВМРО-ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ, Македонија е далеку од Европа

Во време кога имаме посета од страна на висок дипломатски претставник во Скопје на само неколку метри од владата се случува криминална пресметка. Крвавите пресметки континуирано растат, а наместо одговорност од СДС, Ковачевски и Спасовски слушаме фалби дека Македонија била безбедна држава. Само за Ковачевски и СДС е европски пукањето сред бел ден во

ВМРО-ДПМНЕ: Нема разлика меѓу подземјето и власта

ВМРО-ДПМНЕ: Нема разлика меѓу подземјето и власта

Крвавите пресметки континуирано растат, а наместо одговорност од СДС, Ковачевски и Спасовски слушаме фалби дека Македонија била безбедна држава, вели опозицијата. „Само за Ковачевски и СДС е европски пукањето сред бел ден во главниот град. Македонија се претвори во криминална серија, во која речиси да нема месец, а да не се случи некоја мафијашка пресметка

ВМРО-ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ Македонија е далеку од Европа

ВМРО-ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ Македонија е далеку од Европа

ВМРО-ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ Македонија е далеку од Европа Во време кога имаме посета од страна на висок дипломатски претставник во Скопје на само неколку метри од владата се случува криминална пресметка. Крвавите пресметки континуирано растат, а наместо одговорност од СДС, Ковачевски и Спасовски слушаме

ВМРО-ДПМНЕ: Нема разлика меѓу подземјето и власта

ВМРО-ДПМНЕ: Нема разлика меѓу подземјето и власта

Крвавите пресметки континуирано растат, а наместо одговорност од СДС, Ковачевски и Спасовски слушаме фалби дека Македонија била безбедна држава, вели опозицијата. „Само за Ковачевски и СДС е европски пукањето сред бел ден во главниот град. Македонија се претвори во криминална серија, во која речиси да нема месец, а да не се случи некоја мафијашка пресметка

ВМРО ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ, Македонија е далеку од Европа

ВМРО ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ, Македонија е далеку од Европа

Интегрално соопштение од ВМРО ДПМНЕ Во време кога имаме посета од страна на висок дипломатски претставник во Скопје на само неколку метри од владата се случува криминална пресметка. Крвавите пресметки континуирано растат, а наместо одговорност од СДС, Ковачевски и Спасовски слушаме фалби дека Македонија била безбедна држава. Само за Ковачевски и СДС

ВМРО-ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ Македонија е далеку од Европа

ВМРО-ДПМНЕ: Мафијашките пресметки станаа секојдневие, со владата на СДС и ДУИ Македонија е далеку од Европа

Во време кога имаме посета од страна на висок дипломатски претставник во Скопје на само неколку метри од владата се случува криминална пресметка. Крвавите пресметки континуирано растат, а наместо одговорност од СДС, Ковачевски и Спасовски слушаме фалби дека Македонија била безбедна држава, се вели во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата истакнуваат

ВМРО-ДПМНЕ: Нема разлика меѓу подземјето и власта

ВМРО-ДПМНЕ: Нема разлика меѓу подземјето и власта

Крвавите пресметки континуирано растат, а наместо одговорност од СДС, Ковачевски и Спасовски слушаме фалби дека Македонија била безбедна држава, вели опозицијата. „Само за Ковачевски и СДС е европски пукањето сред бел ден во главниот град. Македонија се претвори во криминална серија, во која речиси да нема месец, а да не се случи некоја мафијашка пресметка