притисни ентер »

Коза во Србија изеде 20 илјади евра
Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Порталот aranđelovacinfo.rs објави дека во шумадиското село Раниловиќ кај Аранѓеловац, козата им изела околу 20 000 евра на сопствениците кои планирале со тие пари да купат уште 10 хектари земја и да го зголемат својот имот. „Белка нè зави во црно”, рече семејството Симиќ, објаснувајќи дека тоа утро сè им тргнало на лошо. „Станавме порано, ги преброивме

Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Порталот aranđelovacinfo.rs објави дека во шумадиското село Раниловиќ кај Аранѓеловац, козата им изела околу 20 000 евра на сопствениците кои планирале со тие пари да купат уште 10 хектари земја и да го зголемат својот имот. „Белка нè зави во црно”, рече семејството Симиќ, објаснувајќи дека тоа утро сè им тргнало на лошо. „Станавме порано, ги преброивме

Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Порталот aranđelovacinfo.rs објави дека во шумадиското село Раниловиќ кај Аранѓеловац, козата им изела околу 20 000 евра на сопствениците кои планирале со тие пари да купат уште 10 хектари земја и да го зголемат својот имот. „Белка нè зави во црно”, рече семејството Симиќ, објаснувајќи дека тоа утро сè им тргнало на лошо. „Станавме порано, ги преброивме

Коза во Аранѓеловац изела 20.000 евра

Коза во Аранѓеловац изела 20.000 евра

Оваа вест може да се вброи во рубриката „Верувале или не“. Имено, како што пишува порталот arandjelovacinfo.rs, во семејството Симиќ во селото Раниловиќ, општина Аранѓеловац, козата Белка изела 20.000 евра, пари што семејството го собирало за купување на 10 хектари земја. – Утрото станавме рано и ги пребројавме парите бидејќи требаше да дојде човекот

Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Порталот aranđelovacinfo.rs објави дека во шумадиското село Раниловиќ кај Аранѓеловац, козата им изела околу 20 000 евра на сопствениците кои планирале со тие пари да купат уште 10 хектари земја и да го зголемат својот имот. „Белка нè зави во црно”, рече семејството Симиќ, објаснувајќи дека тоа утро сè им тргнало на лошо. „Станавме порано, ги преброивме

Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Коза во Србија изеде 20 илјади евра

Порталот aranđelovacinfo.rs објави дека во шумадиското село Раниловиќ кај Аранѓеловац, козата им изела околу 20 000 евра на сопствениците кои планирале со тие пари да купат уште 10 хектари земја и да го зголемат својот имот. „Белка нè зави во црно”, рече семејството Симиќ, објаснувајќи дека тоа утро сè им тргнало на лошо. „Станавме порано, ги преброивме

Коза изеде 20.000 евра, трагедија за семејната заштеда или лажна вест

Коза изеде 20.000 евра, трагедија за семејната заштеда или лажна вест

Коза изеден 20.000 евра е наслов за рубриките од типот „верували или не“, но семејство од централна Србија засекогаш ќе го памети денот кога нивната миленичка козата Белка заштедата наменета за купување земјиште ја сметала за извонредно скап оброк. Порталот аranđelovacinfo.rs пренесува дека во шумадиското село Раниловиќ крај Аранѓеловац козата го превртела

Малер за семејство во Србија: Козата им изеде 20.000 евра

Малер за семејство во Србија: Козата им изеде 20.000 евра

Вистинска вест за нашата рубрика „Верувале или не ?!“ . Во домаќинството на семејството Симиќ од селото Раниловиќ во Србија, козата Белка им ја изела заштедата од 20.000 евра, која семејството ја подготвило за купување на земја. Семејството Симиќ, одлучило да го зголеми својот имот и за таа намена ги собирале парите, како би купиле 10 хектари обработлива

Сакале да купат земја па спремиле 20.000 евра - влегла козата Белка, незапаметен настан

Сакале да купат земја па спремиле 20.000 евра - влегла козата Белка, незапаметен настан

Веста за козата Белка од Србија стана вистински хит во регионот, а сите се во шок по тоа што таа го направила. Имено, како што пишува локалниот портал aranđelovacinfo.rs во куќата на семејството Симиќ од Србија се случил незапаметен настан кога козата белка изела 20.000 евра кои семејството ги спремало за да купат 10 хектари земја. Угледното семејство

Коза изела 20.000 евра со кои требале да купат десет хектари земја

Коза изела 20.000 евра со кои требале да купат десет хектари земја

Kако што пишува српскиот портал „arandjelovacinfo.rs“ во домаќинството на семејството Симиќ, во селото Раниловиќ во општината Аранѓеловац, козата Белка изела 20.000 евра, кои семејството ги спремало за купување на 10 хектари земја. Семејството Симиќ се одлучило да го прошири својот имот и за тоа подготвило поголема сума од 20.000 евра, за да може да