притисни ентер »

Во гранатирање на Идлиб загина 19 цивили
Во гранатирање на Идлиб загина 19 цивили

Во гранатирање на Идлиб загина 19 цивили

Вкупно 19 цивили, меѓу кои осум деца, загинаа денеска во воздушни напади на сириските сили во провинцијата Идлиб, која е под контрола на џихадистите, соопшти опозицискиот Сириски центар за мониторинг на човековите права. Во својот прв извештај Сирискиот центар наведе дека загинале 12 цивили, од кои шест деца. Кон крајот на август во Идлиб е прогласено

Во гранатирање на Идлиб загина 19 цивили

Во гранатирање на Идлиб загина 19 цивили

Вкупно 19 цивили, меѓу кои осум деца, загинаа денеска во воздушни напади на сириските сили во провинцијата Идлиб, која е под контрола на џихадистите, соопшти опозицискиот Сириски центар за мониторинг на човековите права. Во својот прв извештај Сирискиот центар наведе дека загинале 12 цивили, од кои шест деца. Кон крајот на август во Идлиб е прогласено

Во гранатирање на Идлиб загина 19 цивили

Во гранатирање на Идлиб загина 19 цивили

Вкупно 19 цивили, меѓу кои осум деца, загинаа денеска во воздушни напади на сириските сили во провинцијата Идлиб, која е под контрола на џихадистите, соопшти опозицискиот Сириски центар за мониторинг на човековите права. Во својот прв извештај Сирискиот центар наведе дека загинале 12 цивили, од кои шест деца. Кон крајот на август во Идлиб е прогласено

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Вкупно 19 цивили, загинале во воздушни напади на сириските сили во провинцијата Идлиб, која е под контрола на џихадистите, соопшти опозицискиот Сириски центар за мониторинг на човековите права. Во својот прв извештај сирискиот центар наведе дека загинале 12 цивили, од кои шест деца. Кон крајот на август во Идлиб е прогласено примирје, но сирискиот

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Вкупно 19 цивили, меѓу кои осум деца, загинаа денеска во воздушни напади на сириските сили во провинцијата Идлиб, која е под контрола на џихадистите, соопшти опозицискиот Сириски центар за мониторинг на човековите права. Во својот прв извештај сирискиот центар наведе дека загинале 12 цивили, од кои шест деца. Кон крајот на август во Идлиб е прогласено

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Вкупно 19 цивили, меѓу кои осум деца, загинаа денеска во воздушни напади на сириските сили во провинцијата Идлиб, која е под контрола на џихадистите, соопшти опозицискиот Сириски центар за мониторинг на човековите права. Во својот прв извештај сирискиот центар наведе дека загинале 12 цивили, од кои шест деца. Кон крајот на август во Идлиб е прогласено

Воздушен напад во Сирија: Загинаа деветнаесет цивили

Воздушен напад во Сирија: Загинаа деветнаесет цивили

Кон крајот на август во Идлиб е прогласено примирје, но сирискиот центар, со седиште во Лондон, продолжува да пренесува информации за судири и воздушни напади, во кои оттогаш се убиени неколку десетици луѓе. Вкупно 19 цивили, меѓу кои осум деца, загинаа денеска во воздушни напади на сириските сили во провинцијата Идлиб, која е под контрола на џихадистите,

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Вкупно 19 цивили, меѓу кои осум деца, загинаа денеска во воздушни напади на сириските сили во провинцијата Идлиб, која е под контрола на џихадистите, соопшти опозицискиот Сириски центар за мониторинг на човековите права. Во својот прв извештај сирискиот центар наведе дека загинале 12 цивили, од кои шест деца. Кон крајот на август во Идлиб е прогласено

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Деветнаесет цивили загинаа во воздушен напад во Сирија

Вкупно 19 цивили, меѓу кои осум деца, загинаа денеска во воздушни напади на сириските сили во провинцијата Идлиб, која е под контрола на џихадистите, соопшти опозицискиот Сириски центар за мониторинг на човековите права. Бејрут, 7 декември 2019 (МИА) – Вкупно 19 цивили, меѓу кои осум деца, загинаа денеска во воздушни напади на сириските сили во провинцијата