притисни ентер »

Хуавеи донира два милиони заштитни маски на здравствените работници во Европа
Хуавеи донира два милиони заштитни маски на здравствените работници во Европа

Хуавеи донира два милиони заштитни маски на здравствените работници во Европа

Телекомуникацискиот оператор Хуавеи се приклучува на групата кинески компании кои донирале милион маски и заштитна опрема во европските земји, покажувајќи корпоративна „мека моќ“ во големиот ек на пандемијата, објави „Политико“. Компанијата Хуавеи, која останува во центарот на жестока дебата за безбедноста на мрежата, донираше два милиони маски за

Хуавеи донирале маски и заштитна опрема на здравствените работници во Европа

Хуавеи донирале маски и заштитна опрема на здравствените работници во Европа

Телекомуникацискиот оператор Хуавеи се приклучува на групата кинески компании кои донирале милион маски и заштитна опрема во европските земји, покажувајќи корпоративна „мека моќ“ во периодот на пандемијата, објави „Политико“. Компанијата Хуавеи, која останува во центарот на жестока дебата за безбедноста на мрежата, донираше два милиони маски за лице,