притисни ентер »

Основците од „Петар Поп Арсов“ ја подигнуваат јавната свест
Основците од „Петар Поп Арсов“ ја подигнуваат јавната свест

Основците од „Петар Поп Арсов“ ја подигнуваат јавната свест

„Feel empathy, create awareness“ – „Почувствувај емпатија, создади свесност“ е новиот Еразмус + проект, кој започна да се спроведува во ООУ „Петар Поп Арсов“. Ученици и наставници од пет држави, Македонија, Франција, Унгарија, Полска и Турција ќе имаат можност да учат за емпатијата и да ја подигнат јавната свест по ова прашање. Емпатијата значи  способност

Основците од ОУ „Петар Поп Арсов“ ја подигнуваат јавната свест за емпатија

Основците од ОУ „Петар Поп Арсов“ ја подигнуваат јавната свест за емпатија

„Почувствувај емпатија, создади свесност“ е новиот Еразмус + проект, кој започна да се спроведува во ООУ „Петар Поп Арсов“ во Општина Карпош. – Ученици и наставници од пет држави, Македонија, Франција, Унгарија, Полска и Турција ќе имаат можност да учат за емпатијата и да ја подигнат јавната свест по ова прашање. Емпатијата значи способност и подготвеност

„Почувствувај емпатија, создади свесност“ е новиот Еразмус + проект, кој започна да се спроведува во ООУ „Петар Поп Арсов“

„Почувствувај емпатија, создади свесност“ е новиот Еразмус + проект, кој започна да се спроведува во ООУ „Петар Поп Арсов“

„Feel empathy, create awareness“ – „Почувствувај емпатија, создади свесност“ е новиот Еразмус + проект, кој започна да се спроведува во ООУ „Петар Поп Арсов“. Ученици и наставници од пет држави, Македонија, Франција, Унгарија, Полска и Турција ќе имаат можност да учат за емпатијата и да ја подигнат јавната свест по ова прашање. Емпатијата значи  способност

Основци од Македонија, Франција, Унгарија, Полска и Турција учат за емпатија

Основци од Македонија, Франција, Унгарија, Полска и Турција учат за емпатија

„Feel empathy, create awareness“ – „Почувствувај емпатија, создади свесност“ е новиот Еразмус + проект, кој почна да се спроведува во ООУ „Петар Поп Арсов“. Ученици и наставници од пет држави, Македонија, Франција, Унгарија, Полска и Турција ќе имаат можност да учат за емпатијата и да ја подигнат јавната свест по ова прашање. Емпатијата значи  способност

Основците од „Петар Поп Арсов“ ја подигнуваат јавната свест

Основците од „Петар Поп Арсов“ ја подигнуваат јавната свест

Скопје, 3 декември 2019 (МИА) – „Feel empathy, create awareness“ – „Почувствувај емпатија, создади свесност“ е новиот Еразмус + проект, кој започна да се спроведува во ООУ „Петар Поп Арсов“ во Општина Карпош. -Ученици и наставници од пет држави, Македонија, Франција, Унгарија, Полска и Турција ќе имаат можност да учат за емпатијата и да ја подигнат

Основците од „Петар Поп Арсов“ ја подигнуваат јавната свест

Основците од „Петар Поп Арсов“ ја подигнуваат јавната свест

„Feel empathy, create awareness“ – „Почувствувај емпатија, создади свесност“ е новиот Еразмус + проект, кој започна да се спроведува во ООУ „Петар Поп Арсов“ во Општина Карпош. Скопје, 3 декември 2019 (МИА) – „Feel empathy, create awareness“ – „Почувствувај емпатија, создади свесност“ е новиот Еразмус + проект, кој започна да се спроведува во ООУ „Петар