притисни ентер »

Snapdragon 865 ветува подобрувања во камерата, гејмингот и 5G
Snapdragon 865 ветува подобрувања во камерата, гејмингот и 5G

Snapdragon 865 ветува подобрувања во камерата, гејмингот и 5G

Qualcomm веќе откри како ќе се нарекува новиот чипсет од висока класа на компанијата, но вчера сподели повеќе детали за неговите можности. Snapdragon 865 ќе се користи во следниот бран топ-смартфони со Android, што ќе ги видиме следната година, а подобрувањата во однос на Snapdragon 855 се многу, кои влијаат на области како што се перформанси, AI,

Snapdragon 865 ветува подобрувања во камерата, гејмингот и 5G

Snapdragon 865 ветува подобрувања во камерата, гејмингот и 5G

Qualcomm веќе откри како ќе се нарекува новиот чипсет од висока класа на компанијата, но вчера сподели повеќе детали за неговите можности. Snapdragon 865 ќе се користи во следниот бран топ-смартфони со Android, што ќе ги видиме следната година, а подобрувањата во однос на Snapdragon 855 се многу, кои влијаат на области како што се перформанси, AI,

Qualcomm: Сите премиум Android смартфони следната година ќе поддржуваат 5G

Qualcomm: Сите премиум Android смартфони следната година ќе поддржуваат 5G

Qualcomm очекува сите главни телефони на најголемите производители следната година да имаат чипови што ќе поддржуваат 5G, истакна еден од извршните директори во интервјуто. „Во 2020 година, сите премиум уреди што ги продаваме со нашиот нов чип ќе поддржуваат 5G“, рече Кит Кресен, потпретседател за развој на производи. Qualcomm објави нова топ линија

Qualcomm: Сите премиум Android смартфони следната година ќе поддржуваат 5G

Qualcomm: Сите премиум Android смартфони следната година ќе поддржуваат 5G

Qualcomm очекува сите главни телефони на најголемите производители следната година да имаат чипови што ќе поддржуваат 5G, истакна еден од извршните директори во интервјуто. „Во 2020 година, сите премиум уреди што ги продаваме со нашиот нов чип ќе поддржуваат 5G“, рече Кит Кресен, потпретседател за развој на производи. Qualcomm објави нова топ линија

Snapdragon 865 ветува подобрувања во камерата, гејмингот и 5G

Snapdragon 865 ветува подобрувања во камерата, гејмингот и 5G

Qualcomm веќе откри како ќе се нарекува новиот чипсет одвисока класа на компанијата, но вчера сподели повеќе детали за неговите можности. Snapdragon 865 ќе се користи во следниот бран топ-смартфони со Android, што ќе ги видиме следната година, а подобрувањата во однос на Snapdragon 855 се многу, кои влијаат на области како што се перформанси, AI, фотографија

Snapdragon 865 ветува подобрувања во камерата, гејмингот и 5G

Snapdragon 865 ветува подобрувања во камерата, гејмингот и 5G

Qualcomm веќе откри како ќе се нарекува новиот чипсет одвисока класа на компанијата, но вчера сподели повеќе детали за неговите можности. Snapdragon 865 ќе се користи во следниот бран топ-смартфони со Android, што ќе ги видиме следната година, а подобрувањата во однос на Snapdragon 855 се многу, кои влијаат на области како што се перформанси, AI, фотографија