притисни ентер »

Бекер би сакал да ги плати долговите до крајот на годината
Бекер би сакал да ги плати долговите до крајот на годината

Бекер би сакал да ги плати долговите до крајот на годината

Шесткратниот гренд слем шампион, Борис Бекер вели дека би сакал да ги врати сите долгови до крајот на годината, откако банкротираше во Велика Британија во јули 2017 година, а неодамна банката „Арбатнот Латем“ се повлече од постапката. „Се борам оваа процедура да биде поништена, да бидам третиран како банкротот да не се случил. Англиската приватна банка

Бекер би сакал да ги плати долговите до крајот на годината

Бекер би сакал да ги плати долговите до крајот на годината

Шесткратниот гренд слем шампион, Борис Бекер вели дека би сакал да ги врати сите долгови до крајот на годината, откако банкротираше во Велика Британија во јули 2017 година, а неодамна банката „Арбатнот Латем“ се повлече од постапката. „Се борам оваа процедура да биде поништена, да бидам третиран како банкротот да не се случил. Англиската приватна банка