притисни ентер »

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија. Од 08:30 до 12 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани, во околината на Бурдем Пластик и спроти бензинската на влезот

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија. Од 08:30 до 12 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани, во околината на Бурдем Пластик и спроти бензинската на влезот

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Од 08:30 до 12 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани, во околината на Бурдем Пластик и спроти бензинската на влезот од селото, а од 10:30 часот до 15 часот дел од жителите во селото Кучково во општина Ѓорче Петров. Дел од улицата Скупи во Злокуќани и дел од подулиците 12,14, 20 и 22 во општина Карпош ќе бидат

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија. Од 08:30 до 12 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани, во околината на Бурдем Пластик и спроти бензинската на влезот

Неколку скопски населби утре без струја

Неколку скопски населби утре без струја

- Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија. Од 08:30 до 12 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани, во околината на Бурдем Пластик и спроти бензинската на влезот

Пола Скопје утре ќе остане без струја

Пола Скопје утре ќе остане без струја

Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија. Од 08:30 до 12 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани, во околината на Бурдем Пластик и спроти бензинската на влезот

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

– Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија. Од 08:30 до 12 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани, во околината на Бурдем Пластик и спроти бензинската на влезот

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Скопје, 12 јули 2018 (МИА) - Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија. Од 08:30 до 12 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани, во околината на Бурдем Пластик и

Без струја делови на Сарај, Центар, Чучер-Сандево и Аеродром

Без струја делови на Сарај, Центар, Чучер-Сандево и Аеродром

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без струја ќе бидат делови на општина Сарај, Центар, Чучер-Сандево и Аеродром. За денеска се планирани следните исклучувања во електросистемот: • во периодот од 8.30 до 14 часот на дел од село Рашче (општина Сарај); • во периодот од 9 до 10 часот на улицата Антон Панов броевите 8, 8а, 10 и 33 во населбата Капиштец

Без струја делови на Сарај, Центар, Чучер-Сандево и Аеродром

Без струја делови на Сарај, Центар, Чучер-Сандево и Аеродром

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без струја ќе бидат делови на општина Сарај, Центар, Чучер-Сандево и Аеродром. За денеска се планирани следните исклучувања во електросистемот: • во периодот од 8.30 до 14 часот на дел од село Рашче (општина Сарај); • во периодот од 9 до 10 часот на улицата Антон Панов броевите 8, 8а, 10 и 33 во населбата Капиштец