притисни ентер »

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето
Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска ја повика меѓународната заедница да го принуди рускиот претседател Владимир Путин „да ја плати сметката поради инвазијата на Украина“. „Не можеме да му дозволиме на претседателот Путин да помине неказнето“, рече шефот на американската дипломатија на седницата на Советот за безбедност посветена на

Блинкен: Не смееме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не смееме да дозволиме Путин да помине неказнето

„Не можеме да дозволиме претседателот Путин да остане неказнет“, рече Блинкен на седницата на Советот за безбедност посветена на Украина, на која учествуваше Русија. „Меѓународниот поредок што нѐ собра овде денес и кој се обидуваме да го зачуваме се распаѓа пред наши очи“, предупреди Блинкен во друштво на неговите колеги во Советот, осудувајќи ја неодамнешната

Блинкен: Не смееме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не смееме да дозволиме Путин да помине неказнето

„Не можеме да дозволиме претседателот Путин да остане неказнет“, рече Блинкен на седницата на Советот за безбедност посветена на Украина, на која учествуваше Русија. „Меѓународниот поредок што нѐ собра овде денес и кој се обидуваме да го зачуваме се распаѓа пред наши очи“, предупреди Блинкен во друштво на неговите колеги во Советот, осудувајќи ја неодамнешната

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска ја повика меѓународната заедница да го принуди рускиот претседател Владимир Путин „да ја плати сметката поради инвазијата на Украина“. „Не можеме да му дозволиме на претседателот Путин да помине неказнето“, рече шефот на американската дипломатија на седницата на Советот за безбедност посветена на

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска ја повика меѓународната заедница да го принуди рускиот претседател Владимир Путин „да ја плати сметката поради инвазијата на Украина“. „Не можеме да му дозволиме на претседателот Путин да помине неказнето“, рече шефот на американската дипломатија

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска ја повика меѓународната заедница да го принуди рускиот претседател Владимир Путин „да ја плати сметката поради инвазијата на Украина”. „Не можеме да му дозволиме на претседателот Путин да помине неказнето”, рече шефот на американската дипломатија на седницата на Советот за безбедност посветена на

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска ја повика меѓународната заедница да го принуди рускиот претседател Владимир Путин „да ја плати сметката поради инвазијата на Украина“. „Не можеме да му дозволиме на претседателот Путин да помине неказнето“, рече шефот на американската дипломатија на седницата на Советот за безбедност посветена на

Блинкен: Не смееме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не смееме да дозволиме Путин да помине неказнето

„Не можеме да дозволиме претседателот Путин да остане неказнет“, рече Блинкен на седницата на Советот за безбедност посветена на Украина, на која учествуваше Русија. „Меѓународниот поредок што нѐ собра овде денес и кој се обидуваме да го зачуваме се распаѓа пред наши очи“, предупреди Блинкен во друштво на неговите колеги во Советот, осудувајќи ја неодамнешната

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска ја повика меѓународната заедница да го принуди рускиот претседател Владимир Путин „да ја плати сметката поради инвазијата на Украина”. „Не можеме да му дозволиме на претседателот Путин да помине неказнето”, рече шефот на американската дипломатија на седницата на Советот за безбедност посветена на

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Блинкен: Не можеме да дозволиме Путин да помине неказнето

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска ја повика меѓународната заедница да го принуди рускиот претседател Владимир Путин „да ја плати сметката поради инвазијата на Украина“. „Не можеме да му дозволиме на претседателот Путин да помине неказнето“, рече шефот на американската дипломатија на седницата на Советот за безбедност посветена на