притисни ентер »

НАТО во пламен
НАТО во пламен

НАТО во пламен

Ви пренесуваме дел од колумната на Горан Михајловски за СДК: Полицијата има индиции кој ги пали контејнерите низ Скопје. Имаме симултано палење контејнери на повеќе локации низ градот, во ист ден имаме пожари на четири планини, и тоа во ноември, од почеток на годината имаме околу 400 пожари на отворено. А полицијата има одредени индиции. Браво за индициите

НАТО во плaмeн

НАТО во плaмeн

14 Споделувања Share Tweet Пишува Горан Михајловски за „САКАМДАКАЖАМ.мк“ Полицијата има индиции кој ги пaли контејнерите низ Скопје. Имаме симултано пaлeње контејнери на повеќе локации низ градот, во ист ден имаме пожapи на четири планини, и тоа во ноември, од почеток на годината имаме околу 400 пожapи на отворено. А полицијата има одредени индиции

НАТО во пламен

НАТО во пламен

1 Полицијата има индиции кој ги пали контејнерите низ Скопје. Имаме симултано палење контејнери на повеќе локации низ градот, во ист ден имаме пожари на четири планини, и тоа во ноември, од почеток на годината имаме околу 400 пожари на отворено. А полицијата има одредени индиции. Браво за индициите. Браво и за МВР. Во серијата палежи на контејнери,