притисни ентер »

Грешки кои ги правите при миењето на косата кои веднаш морате да ги поправите
Грешки кои ги правите при миењето на косата кои веднаш морате да ги поправите

Грешки кои ги правите при миењето на косата кои веднаш морате да ги поправите

Секој од нас несвесно прави грешки при миењето на косата кои доведуваат до тоа таа да изгледа безживотна, кршлива и без сјај а влакното да е чувствително и тенко. За да и го вратите сјајот и здравиот изглед на вашата коса, потребно е да ги избегнувате овие нешта во вашата рутина на миењето на косата. Премногу врела вода Врелата вода може да биде вистинска

Lush ги има совршените производи со кои ќе ја вратите косата во топ форма

Lush ги има совршените производи со кои ќе ја вратите косата во топ форма

На секоја коса и е потребна различна нега и различен третман. Лето и зима се најагресивни сезони, со кои косата секогаш води жестока битка со цел да ја задржи мекоста, сјајот и целокупниот здрав изглед. Длабоко потхранување е најдоброто нешто што можете да го направите за здрава коса. Честата употреба на фен/пегла е една од причините за наглото влошување