притисни ентер »

„Црвена јабука“ в сабота на „Summerland“ во Градски парк
„Црвена јабука“ в сабота на „Summerland“ во Градски парк

„Црвена јабука“ в сабота на „Summerland“ во Градски парк

Во рамки на фестивалот „Summerland” во Градски парк, викендов ќе бидат одржани неколку настани и музички перформанси. Вечер, од 19.30 со „Готвиме со Бранко“, ќе има хуманитарно готвење за бездомните лица, а граѓаните кои сакаат да донираат, ќе може да донесат оброци. Од 21, The music room ќе има тричасовен музички live сет- комбинација од диџеј, гитара

Посетете го „Summerland“ во Градски парк

Посетете го „Summerland“ во Градски парк

Денеска во текот на денот е предвидена детска програма. Од 17:00 часот влезот во Зоолошка градина во Скопје ќе биде бесплатен за сите, а од 18:00 часот посетителите ќе имаат уникатна можност да ја погледнат претставата „Хакуна Матата во Зоо Парк“, возејќи се на вовче. Вечерта од 22:00 часот на Школка настапува сараевскиот бенд „Црвена јабука“. Утревечер

Влезот во Зоолошката градина денес ќе биде бесплатен

Влезот во Зоолошката градина денес ќе биде бесплатен

Во рамки на фестивалот „Summerland“ демес преку ден е предвидена детска програма. Од 17:00, влезот во Зоолошка градина Скопје ќе биде бесплатен за сите, а од 18:00, посетителите ќе имаат уникатна можност да ја погледнат претставата „Хакуна Матата во Зоо Парк“, возејќи се на вовче. Вечер од 22:00, на Школка настапува сараевскиот бенд „Црвена јабука“

„Самерленд”: Бесплатен влез во Зоолошка и концерт на „Црвена јабука“ во Парк

„Самерленд”: Бесплатен влез во Зоолошка и концерт на „Црвена јабука“ во Парк

Во рамки на фестивалот „Самерленд” во Градски парк, викендов ќе се одржат неколку интересни настани и музички перформанси. Преку ден е предвидена детска програма. Од 17 часот влезот во Зоолошка градина Скопје ќе биде бесплатен за сите, а од 18 часот посетителите ќе имаат уникатна можност да ја погледнат претставата „Хакуна Матата во Зоо-парк“, возејќи

Богата културно-забавна програма на „Summerland“ во Градски парк

Богата културно-забавна програма на „Summerland“ во Градски парк

Во рамки на фестивалот „Summerland” во Градски парк, денеска и утре ќе се одржат неколку настани и музички перформанси. Денеска во текот на денот е предвидена детска програма. Од 17:00 часот влезот во Зоолошка градина во Скопје ќе биде бесплатен за сите, а од 18:00 часот посетителите ќе имаат уникатна можност да ја погледнат претставата „Хакуна Матата

Денес детска програма на „Summerland“ во Градски парк

Денес детска програма на „Summerland“ во Градски парк

Во рамки на фестивалот „Summerland” во Градски парк, денеска и утре ќе се одржат неколку настани и музички перформанси. Денеска во текот на денот е предвидена детска програма. Од 17:00 часот влезот во Зоолошка градина во Скопје ќе биде бесплатен за сите, а од 18:00 часот посетителите ќе имаат уникатна можност да ја погледнат претставата „Хакуна Матата

„Самерленд”: Бесплатен влез во Зоолошка и концерт на „Црвена јабука“ во Парк

„Самерленд”: Бесплатен влез во Зоолошка и концерт на „Црвена јабука“ во Парк

Во рамки на фестивалот „Самерленд” во Градски парк, викендов ќе се одржат неколку интересни настани и музички перформанси. Преку ден е предвидена детска програма. Од 17 часот влезот во Зоолошка градина Скопје ќе биде бесплатен за сите, а од 18 часот посетителите ќе имаат уникатна можност да ја погледнат претставата „Хакуна Матата во Зоо-парк“, возејќи

„Црвена јабука“ вечерва на „Самерленд“ Во Градски парк

„Црвена јабука“ вечерва на „Самерленд“ Во Градски парк

Во рамките на фестивалот „Самерленд” во Градски парк во Скопје, вечерва ќе настапи босанската група „Црвена јабука“. Концертот е со почеток во 22 часот. Преку ден е предвидена детска програма. Од 17 часот, влезот во Зоолошката градина ќе биде бесплатен за сите, а од 18 часот, посетителите ќе имаат уникатна можност да ја погледнат претставата „Хакуна

Богата културно-забавна програма на „Summerland" во Градски парк

Богата културно-забавна програма на „Summerland" во Градски парк

Денеска во текот на денот е предвидена детска програма. Од 17:00 часот влезот во Зоолошка градина во Скопје ќе биде бесплатен за сите, а од 18:00 часот посетителите ќе имаат уникатна можност да ја погледнат претставата „Хакуна Матата во Зоо Парк", возејќи се на вовче. Вечерта од 22:00 часот на Школка настапува сараевскиот бенд „Црвена јабука". Утревечер

Влезот во Зоолошката градина денес ќе биде бесплатен

Влезот во Зоолошката градина денес ќе биде бесплатен

Во рамки на фестивалот „Summerland“ демес преку ден е предвидена детска програма. Од 17:00, влезот во Зоолошка градина Скопје ќе биде бесплатен за сите, а од 18:00, посетителите ќе имаат уникатна можност да ја погледнат претставата „Хакуна Матата во Зоо Парк“, возејќи се на вовче. Вечер од 22:00, на Школка настапува сараевскиот бенд „Црвена јабука“