притисни ентер »

Миконос
Миконос

Миконос

ЛЕЈЛА САБИТ Во Охрид сите се знаеме, во Маврово ни е дежа ви и ладно, Азурен Брег ни е скап, а за Малдиви немаме сметки во офшор-банки. На одмор сакаме да се пофалиме, а поевтино да поминеме, да поцрниме, а да не изгориме, да ослабиме, а да не се пијаниме, да ни биде топло и да шетаме боси, да нè зборуваат, а да не нè озборуваат, да нè спомнуваат по