притисни ентер »

Се реконструира дел од „Партизанска“
Се реконструира дел од „Партизанска“

Се реконструира дел од „Партизанска“

Екипите на Град Скопје ја почнаа реконструкцијата на коловозот на дел од булеварот „Партизански одреди“ која е една од најфреквентните сообраќајници во градот. Градежните работи за обнова на коловозот ќе се изведуваат на потегот од крстосницата со булеварот „8.Септември“ до мостот „Обединети нации“, на должина од два километра. – На овој дел од булеварот

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Партизански одреди“

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Партизански одреди“

Екипите на Град Скопје ја почнаа реконструкцијата на коловозот на дел од булеварот „Партизански одреди“ која е една од најфреквентните сообраќајници во градот. Градежните работи за обнова на коловозот ќе се изведуваат на потегот од крстосницата со булеварот „8. Септември“ до мостот „Обединети нации“, на должина од два километра. Поради тоа од денеска,

Привремен сообраќаен режим на булеварот Партизански одреди

Привремен сообраќаен режим на булеварот Партизански одреди

Екипите на Град Скопје ја почнаа реконструкцијата на коловозот на дел од булеварот Партизански одреди, која е една од најфреквентните сообраќајници во градот. Градежните работи за обнова на коловозот ќе се изведуваат на потегот од крстосницата со булеварот 8 Септември до мостот Обединети нации, на должина од два километра. Поради тоа од денеска, 13

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Партизански одреди“

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Партизански одреди“

Екипите на Град Скопје ја почнаа реконструкцијата на коловозот на дел од булеварот „Партизански одреди“ која е една од најфреквентните сообраќајници во градот. Градежните работи за обнова на коловозот ќе се изведуваат на потегот од крстосницата со булеварот „8. Септември“ до мостот „Обединети нации“, на должина од два километра. Поради тоа од денеска,

Град Скопје почна со менување на асфалтот на партизанска во карпош

Град Скопје почна со менување на асфалтот на партизанска во карпош

Град Скопје денеска почна со реконструкција на булеварот Партизански одреди од мостот Обединети нации до булевар 8 септември. Според најавите на градоначалникот Петре Шилегов градежните работи ќе траат еден месец и дотогаш ќе биде воведен привремен режим на сообраќај. „На овој дел од булеварот Партизански одреди целосно ќе се замени асфалтниот слој

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Партизански одреди“

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Партизански одреди“

Екипите на Град Скопје ја почнаа реконструкцијата на коловозот на дел од булеварот „Партизански одреди“ која е една од најфреквентните сообраќајници во градот. Градежните работи за обнова на коловозот ќе се изведуваат на потегот од крстосницата со булеварот „8. Септември“ до мостот „Обединети нации“, на должина од два километра. Поради тоа од денеска,

Почна реконструкцијата на булеварот „Партизански одреди"

Почна реконструкцијата на булеварот „Партизански одреди"

Градежните работи ќе се изведуваат на потегот од крстосницата со булеварот „8.Септември" до мостот „Обединети нации", во должина од два километра. – На овој дел од булеварот „Партизански одреди" целосно ќе се замени асфалтниот слој на површина од околу 47.000 квадратни метри, а на автобуските стојалишта ќе биде изведена комплетно нова коловозна конструкција

Екипи на Град Скопје почнаа реконструкцијата на коловозот на дел од булеварот „Партизански одреди“

Екипи на Град Скопје почнаа реконструкцијата на коловозот на дел од булеварот „Партизански одреди“

Екипи на Град Скопје ја почнаа реконструкцијата на коловозот на дел од булеварот „Партизански одреди“. Градежните работи ќе се изведуваат на потегот од крстосницата со булеварот „8.Септември“ до мостот „Обединети нации“, во должина од два километра. – На овој дел од булеварот „Партизански одреди“ целосно ќе се замени асфалтниот слој на површина од

Во тек е реконструкцијата на булеварот ,,Партизански одреди”  во Скопје

Во тек е реконструкцијата на булеварот ,,Партизански одреди” во Скопје

Градежните работи за обнова на коловозот ќе се изведуваат на потегот од крстосницата со булеварот 8.Септември до мостот „Обединети нации“, на должина од два километра. - На овој дел од булеварот Партизански одреди целосно ќе се замени асфалтниот слој на површина од околу 47.000 квадратни метри, а на автобуските стојалишта ќе биде изведена комплетно

Почна реконструкцијата на булеварот „Партизански одреди“

Почна реконструкцијата на булеварот „Партизански одреди“

Екипи на Град Скопје ја почнаа реконструкцијата на коловозот на дел од булеварот „Партизански одреди“. Градежните работи ќе се изведуваат на потегот од крстосницата со булеварот „8.Септември“ до мостот „Обединети нации“, во должина од два километра. – На овој дел од булеварот „Партизански одреди“ целосно ќе се замени асфалтниот слој на површина од