притисни ентер »

Загрејте го станот како да имате уште еден радијатор - трик за најавениот поларен студ
Загрејте го станот како да имате уште еден радијатор - трик за најавениот поларен студ

Загрејте го станот како да имате уште еден радијатор - трик за најавениот поларен студ

Овие два евтини и практични совети ќе ви помогнат уште повеќе да го затоплите својот дом, а за тоа да не плаќате дополнителни средства. На ѕидот зад радијаторот залепете  каков билорефлективен материјал, на пример алуминиумска фолија за домаќинство или фолија за заштита од сонце на ветробранското стакло на автомобилите. Радијаторот ќе престане да го

Евтини и практични совети: Со обична фолија до потопол дом

Евтини и практични совети: Со обична фолија до потопол дом

Овие два евтини и практични совети ќе ви помогнат уште повеќе да го затоплите својот дом, а за тоа да не плаќате дополнителни средства. Тие што го испробале овој метод тврдат дека во станот им е дотолку потопло, што се решиле дури и да исклучат еден од радијаторите. Совет 1 На ѕидот зад радијаторот залепете каков било рефлективен материјал, на пример

Евтини и практични совети: Со обична фолија до потопол дом

Евтини и практични совети: Со обична фолија до потопол дом

Евтини и практични совети: Со обична фолија до потопол дом Овие два евтини и практични совети ќе ви помогнат уште повеќе да го затоплите својот дом, а за тоа да не плаќате дополнителни средства. Тие што го испробале овој метод тврдат дека во станот им е дотолку потопло, што се решиле дури и да исклучат еден од радијаторите. На ѕидот зад радијаторот

Како да имате уште еден радијатор – со обична фолија до потопол дом

Како да имате уште еден радијатор – со обична фолија до потопол дом

Овие два евтини и практични совети ќе ви помогнат уште повеќе да го затоплите својот дом, а за тоа да не плаќате дополнителни средства. Тие што го испробале овој метод тврдат дека во станот им е дотолку потопло, што се решиле дури и да исклучат еден од радијаторите. Совет 1 На ѕидот зад радијаторот залепете каков било рефлективен материјал, на пример

Како да имате уште еден радијатор – со обична фолија до потопол дом

Како да имате уште еден радијатор – со обична фолија до потопол дом

Овие два евтини и практични совети ќе ви помогнат уште повеќе да го затоплите својот дом, а за тоа да не плаќате дополнителни средства. Тие што го испробале овој метод тврдат дека во станот им е дотолку потопло, што се решиле дури и да исклучат еден од радијаторите. Совет 1 На ѕидот зад радијаторот залепете каков било рефлективен материјал, на пример

ЈАКА ФИНТА – Како да имате уште еден радијатор – со обична фолија до потопол дом

ЈАКА ФИНТА – Како да имате уште еден радијатор – со обична фолија до потопол дом

Овие два евтини и практични совети ќе ви помогнат уште повеќе да го затоплите својот дом, а за тоа да не плаќате дополнителни средства. Тие што го испробале овој метод тврдат дека во станот им е дотолку потопло, што се решиле дури и да исклучат еден од радијаторите. Совет 1 На ѕидот зад радијаторот залепете каков било рефлективен материјал, на пример

Загрејте го станот како да имате уште еден радијатор - нема да го почувствувате студот

Загрејте го станот како да имате уште еден радијатор - нема да го почувствувате студот

Овие два евтини и практични совети ќе ви помогнат уште повеќе да го затоплите својот дом, а за тоа да не плаќате дополнителни средства. На ѕидот зад радијаторот залепете  каков билорефлективен материјал, на пример алуминиумска фолија за домаќинство или фолија за заштита од сонце на ветробранското стакло на автомобилите. Радијаторот ќе престане да го