притисни ентер »

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување
Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери, новинари, судии, обвинители, политичари, верски лица, професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. Никогаш повеќе, пишува на банерот што утринава е поставен на градскиот плоштад во Скопје. Герила акција е потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна на минатата власт во периодот

Герила акција на плоштад: Никогаш повеќе прислушување

Герила акција на плоштад: Никогаш повеќе прислушување

Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери, новинари, судии, обвинители, политичари, верски лица, професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. Никогаш повеќе, пишува на банерот што утринава е поставен на градскиот плоштад во Скопје. Герила акција потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна на минатата власт во периодот од

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери, новинари, судии, обвинители, политичари, верски лица, професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. Никогаш повеќе, пишува на банерот што утринава е поставен на градскиот плоштад во Скопје. Герила акција е потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна на минатата власт во периодот

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери, новинари, судии, обвинители, политичари, верски лица, професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. Никогаш повеќе, пишува на банерот што утринава е поставен на градскиот плоштад во Скопје. Герила акција е потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна на минатата власт во периодот

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери, новинари, судии, обвинители, политичари, верски лица, професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. Никогаш повеќе, пишува на банерот што утринава е поставен на градскиот плоштад во Скопје. Герила акција е потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна на минатата власт во периодот

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери, новинари, судии, обвинители, политичари, верски лица, професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. „Никогаш повеќе“, пишува на банерот што утринава е поставен на градскиот плоштад во Скопје. Герила акција е потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна на минатата власт во периодот

„НИКОГАШ ПОВЕЌЕ“: Герила акција против прислушувањето во Скопје

„НИКОГАШ ПОВЕЌЕ“: Герила акција против прислушувањето во Скопје

Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери, новинари, судии, обвинители, политичари, верски лица, професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. Никогаш повеќе, пишува на банерот што утринава е поставен на градскиот плоштад во Скопје. Герила акција е потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна на минатата власт во периодот

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Герила акција: Никогаш повеќе прислушување

Скопје, 15 февруари 2020 (МИА) – Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери, новинари, судии, обвинители, политичари, верски лица, професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. Никогаш повеќе, пишува на банерот што утринава е поставен на градскиот плоштад во Скопје. Герила акција е потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна

Со герила акција се потсети на масовното прислушување

Со герила акција се потсети на масовното прислушување

Герила акција на плоштадот во центарот на градот со која се потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна на минатата власт. „Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери,новинари, судии, обвинители политичари, верски лица,професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. Никогаш повеќе“, пишува на мобилниот телефон. За прислушувањето,

Со герила акција се потсети на масовното прислушување

Со герила акција се потсети на масовното прислушување

Герила акција на плоштадот во центарот на градот со која се потсетува на прислушувањето кое се вршеше од страна на минатата власт. „Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери,новинари, судии, обвинители политичари, верски лица,професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори. Никогаш повеќе“, пишува на мобилниот телефон. За прислушувањето,