притисни ентер »

Копија на татко му - Шехерезад пазареше во супермаркет со синот
Копија на татко му - Шехерезад пазареше во супермаркет со синот

Копија на татко му - Шехерезад пазареше во супермаркет со синот

Труската актерка Бергузар Корел, која е позната по улогата на Шехерезад во серијата „1001 ноќ“, беше фотографирана од папараците додека пазари со својот син Али во еден од турските маркети. Карел и нејзиниот сопруг Халит Ергенџ, познат од истоимената серија, го добија Али во 2010 година. Претходно двајцата се венчаа во 2009 година. На синот велат дека

СОВРШЕНО СРЕЌНО СЕМЕЈСТВО: Синчето на Онур и Шехерезад веќе е потпораснато и е прекрасно момче !

СОВРШЕНО СРЕЌНО СЕМЕЈСТВО: Синчето на Онур и Шехерезад веќе е потпораснато и е прекрасно момче !

Публиката ги запозна како Онур и Шехерезад, најомилениот турски пат Бергузар Корел и Халит Ергенџ, во серијата „1001 ноќ“ каде всушност се роди и нивната љубов, а потоа во 2009 година тие и се венчаа законски. Во месец февруари наредната година тие станаа родители на машко дете кое се роди во една приватна клиника во Истанбул, а фановите на овие двајца

Шехерезад пазари со синот Али

Шехерезад пазари со синот Али

Труската актерка Бергузар Корел, која е позната по улогата на Шехерезад во серијата „1001 ноќ“, била снимена од папараците како пазари со своето синче Али во еден од турските маркети. Карел и нејзиниот сопруг Халит Ергенџ, познат од истоимената серија, го добија Али во 2010 година. Претходно двајцата се венчаа во 2009 година. На синот велат дека му

Шехерезад пазари со синот Али

Шехерезад пазари со синот Али

Труската актерка Бергузар Корел која е позната по улогата на Шехерезад во серијата „1001 ноќ“, била снимена од папараците како пазари со своето синче Али во еден од турските маркети. Карел и нејзиниот сопруг Халит Ергенџ познат од истоимената серија, го добија Али во 2010 година. Претходно двајцата се венчаа во 2009 година. На синот велат дека му го

Синчето на „Онур и Шехерезад“ денес има девет години и е копија на неговиот татко!

Синчето на „Онур и Шехерезад“ денес има девет години и е копија на неговиот татко!

Турската актерка Бергузар Корел и нејзиниот сопруг, актерот Халит Ергенџ се венчаа во 2009 година откако нивната љубов се роди на снимањето на серијата „1001 ноќ“. Во месец февруари 2010 година тие станаа родители. Бебето го доби името Али, едно од најпопуларните машки имиња во Турција. Денес Али веќе е потпораснато момченце кое има 9 години, а мама

Синчето на „Онур и Шехерезад“ денес е потпораснато момченце и има девет години

Синчето на „Онур и Шехерезад“ денес е потпораснато момченце и има девет години

Труската актерка Бергузар Корел и нејзиниот сопруг, актерот Халит Ергенџ се венчаа во 2009 година откако нивната љубов се роди на снимањето на серијата „1001 ноќ“. Во месец февруари 2010 година тие станаа родители на машко дете кое се роди во една приватна клиника во Истанбул. фото:инстаграм Бебето го доби името Али, едно од најпопуларните машки имиња