притисни ентер »

5 тајни за убавината на Јоланда - борбената мајка на Бела и Џиџи Хадид
5 тајни за убавината на Јоланда - борбената мајка на Бела и Џиџи Хадид

5 тајни за убавината на Јоланда - борбената мајка на Бела и Џиџи Хадид

Поранешната манекенка месецов наполни педесет и пет години. Гледајќи го нејзиното тело, повеќе би помислиле дека им е врсничка на славните ќерки. Како ли ѝ успева да остане во топ форма? Јоланда Хадид (55) е мајка на три возрасни деца: ќерките Бела (22) и Џиџи (23), како и синот Анвар(19). Сите тројца се успешни модели. --> Позади неа се два пропаднати