притисни ентер »

Рама до Мета: Не ми е до уставот
Рама до Мета: Не ми е до уставот

Рама до Мета: Не ми е до уставот

Продолжува преписката на социјалните мрежи меѓу албанскиот премиер Еди Рама и претседателот Илир Мета, откако шефот на државата не го прифати предогот на Рама за нов министер за надворешни работи да биде Косовецот Гент Цакај. Неколку часа по објавата на Фејсбук во која Мета наведува дека Минстертвото за надворешни работи не може да се претвори во автошкола,

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Продолжува преписката на социјалните мрежи меѓу албанскиот премиер Еди Рама и претседателот Илир Мета, откако шефот на државата не го прифати предогот на Рама за нов министер за надворешни работи да биде Косовецот Гент Цакај. Неколку часа по објавата на Фејсбук во која Мета наведува дека Минстертвото за надворешни работи не може да се претвори во автошкола,

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Продолжува преписката на социјалните мрежи меѓу албанскиот премиер Еди Рама и претседателот Илир Мета, откако шефот на државата не го прифати предогот на Рама за нов министер за надворешни работи да биде Косовецот Гент Цакај. Неколку часа по објавата на Фејсбук во која Мета наведува дека Минстертвото за надворешни работи не може да се претвори во автошкола,

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Продолжува преписката на социјалните мрежи меѓу албанскиот премиер Еди Рама и претседателот Илир Мета, откако шефот на државата не го прифати предлогот на Рама за нов министер за надворешни работи да биде Косовецот Гент Цакај. Неколку часа по објавата на Фејсбук во која Мета наведува дека министерството за надворешни работи не може да се претвори во

Мета до Рама: МНР на Албанија не е автошкола

Мета до Рама: МНР на Албанија не е автошкола

Продолжува преписката на социјалните мрежи меѓу албанскиот премиер Еди Рама и претседателот Илир Мета, откако шефот на државата не го прифати предогот на Рама за нов министер за надворешни работи да биде Косовецот Гент Цакај. Неколку часа по објавата на Фејсбук во која Мета наведува дека Минстертвото за надворешни работи не може да се претвори во

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Продолжува преписката на социјалните мрежи меѓу албанскиот премиер Еди Рама и претседателот Илир Мета, откако шефот на државата не го прифати предогот на Рама за нов министер за надворешни работи да биде Косовецот Гент Цакај. Неколку часа по објавата на Фејсбук во која Мета наведува дека Минстертвото за надворешни работи не може да се претвори во автошкола,

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Рама му реплицираше на Мета: Не се занимавам со заложник на Уставот

Продолжува преписката на социјалните мрежи меѓу албанскиот премиер Еди Рама и претседателот Илир Мета, откако шефот на државата не го прифати предогот на Рама за нов министер за надворешни работи да биде Косовецот Гент Цакај. Тирана,12 јануари 2019 (МИА) – Продолжува преписката на социјалните мрежи меѓу албанскиот премиер Еди Рама и претседателот Илир

Премиерот и претседателот во вербална војна

Премиерот и претседателот во вербална војна

Албанскиот претседател Илир Мета одби да го потврди именувањето на Гент Чакај на местото министер за надворешни работи и со тоа предизвика сериозен политички потрес во земјата, во кој се вклучија и политичари од Косово, пренесуваат албанските медиуми. Чакај, кој во моментов е заменик-министер за надворешни работи, се најде во центарот на контроверзноста

Мета му порача на Рама: Министерството за надворешни работи не може да биде автошкола

Мета му порача на Рама: Министерството за надворешни работи не може да биде автошкола

Продолжува дебатата на релација премиер-претседател на држава,откако Илир Мета не ја потпиша уредбата по предлогот на премиерот Еди Рама, Косовецот Гент Цакај да биде нов министер за Европа и надворешни работи. -Денес, во важни моменти за нашите регионални предизвици, Министерство за Европа и надворешни работи на Албанја не може да се претвори во автошкола,

Мета му порача на Рама:Министерството за надворешни работи не може да биде автошкола

Мета му порача на Рама:Министерството за надворешни работи не може да биде автошкола

Продолжува дебатата на релација премиер-претседател на држава,откако Илир Мета не ја потпиша уредбата по предлогот на премиерот Еди Рама, Косовецот Гент Цакај да биде нов министер за Европа и надворешни работи. -Денес, во важни моменти за нашите регионални предизвици, Министерство за Европа и надворешни работи на Албанја не може да се претвори во автошкола,