притисни ентер »

Слават 50. роденден , а се уште се меѓу најубавите жени на светот
Слават 50. роденден , а се уште се меѓу најубавите жени на светот

Слават 50. роденден , а се уште се меѓу најубавите жени на светот

Деновиве на социјалните мрежи почна жестока расправа предизвикана од пишувањето на францускиот писател Јан Муа , откако изјавил дека не би бил способен да сака жена постара од 50 години. ,,Повеќе сакам и ценам млади тела , така е. Не е многу комплицирано. Телото на 25 годишна девојка е чудесно. Телото на 50 годишна ни малку не е чудесно.” изјави познатиот

Не сакам жени над 50 години: Француски писател ги налути холивудските убавици

Не сакам жени над 50 години: Француски писател ги налути холивудските убавици

Францускиот писател Јан Муа, беше искрен во својата изјава дека сака само млади жени. „ Многу сакам , а и повеќе ги почитувам младите жени и нивните млади тела. Многу е едноставно. Телото на 25 годишна девојка е чудесно. Но, телото на една 50 годишна жена, ниту е чудесно ниту привлечно,” изјави познатиот писател. Има 54 години и една од најубавите

Слават 50. роденден , а се уште се меѓу најубавите жени на светот

Слават 50. роденден , а се уште се меѓу најубавите жени на светот

,,Повеќе сакам и ценам млади тела , така е. Не е многу комплицирано. Телото на 25 годишна девојка е чудесно. Телото на 50 годишна ни малку не е чудесно.” изјави познатиот писател. По тоа многу жени се најдоа погодени , а француската комичарка Марина Фуа , која наскоро ќе наполни 49 , рече дека има само една година и 14 дена за да спие со писателот